Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 22.02.2011., 23:21   #401
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Vezano uz rikavanje IskonTV-a 18.01.2011...

Poslao sam mail sa pritužbom na koju sam dobio odgovor dan kasnije koji sam ovdje postao (post #383). Rekli su da će se netko javiti, ali ništa...
Zatim sam poslao još jedan mail 10.02. i pitao zašto im treba 3 tjedna da se nitko javi... I ništa.
Par dana kasnije sma zvao SZK i rekao im sve isto. Naravno, proslijedili su moju pritužbu odjelu za reklamacije
Jučer sam poslao još jedan mail, samo mjesec i nešto sitno od onog prvog.
Danas su napokon odgovorili...

Citiraj:
Postovani,

Prije svega, molimo Vas da uvazite ispriku zbog cekanja odgovora na Vasu reklamaciju.

Obzirom da ste tijekom 01. mjeseca prolazili kroz poteskoce u koristenju nase usluge tj. dio mjeseca ih niste bili u mogucnosti koristiti, zelim Vas obavijestiti da ce Vam biti umanjen racun za 02. mjesec u iznosu od 20% mjesecne naknade za uslugu koju koristite.

Navedeni popust je jednokratan i biti ce iskazan na racunu koji cete zaprimiti pocetkom 3. mjeseca.

U slucaju primjedbi na ovo rjesenje, upucujemo Vas da, sukladno clanku 50. stavak 12. Zakona o elektronickim komunikacijama (NN 73/08) mozete podnijeti pisanu prituzbu Povjerenstvu za rjesavanje prituzbi korisnika u roku od najvise 30 dana od dana zaprimanja odluke po reklamaciji, na sljedecu adresu:

Iskon Internet d.d.,
Povjerenstvo za rjesavanje prituzbi korisnika,
Garicgradska 18,
10000 Zagreb

Lijep pozdrav,

--
Ivan Matijevic
Sluzba reklamacija
Eto. Par mailova da bih dobio 20% popusta za računu za 2. mjesec. Nije puno, ali čovjeka veseli

PS: Taman da ću poslati ovaj replay i krkne internet... Nije do mene, curi na drugom kraju grada ista stvar.
PPS: Poslao sam im prigovor vezan i za rikavanje neta sinoć, pa nek im svaki mjesec krepa nešto i doma fino štedimo 50-ak kuna.

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

Zadnje izmijenjeno od: borny. 23.02.2011. u 09:14.
borny je offline