View Single Post
Staro 22.02.2011., 23:21   #2108
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Morat ces probati ove postavke jer stvarno ne znam hoce li proradit. Probaj cak i prije negi promijenis PC. Sto se mijenjanja PC tice,nisam siguran da li se on mijenja prilikom fleshanja CSC-a ,cini mi se da da,ali nisam siguran. Znam da main rom inace ne dira EFS dio na telefonu. Za CSC ne znam.

Sto se tice promjene PC-a,citao sam negdje da negdje u tom folderu imas i NV_DATA.BAK tj ,original backup file koji se napravi kad modas telefon. AKo ga imas,samo obrisi nv_data.bin i nv_data.bin.md5 (taj MD5 moras ionako brisati jer telefon mora napraviti novi MD5 filenakon izmjene PC-a) i rebootaj telefon. Mozes i preko terminal emulatora kojeg skines u marketu. Ne treba ti ANdroid SDK.
A kako da obrišem taj .MD5, imam terminal emulator i napisal sam komandu(valjda je obrisao) No di da nađem taj .bak?

I još nekaj, jel ima koji softvare za explorer preko windowsa, da se može ući u root?

Promjenio sam PC(barem mi tak KIES veli u registryu. Ne mogu više naći kod za provjeru PC-a, jel znaš koji je možda...?

našel sam : *2767*4387264636#

I da piše mi I9000HKDCRO znači da sam ga promjenio...sad me samo taj glupi patch zeza!!! Stalno mi kies izbacuje da nema nadogradnje!

Zadnje izmijenjeno od: danc00. 22.02.2011. u 23:29.
danc00 je offline