View Single Post
Staro 22.02.2011., 22:29   #312
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Premalo jedeš. Imaš jedan pravi obrok, ovaj ujutro može proći ako je dobar sendvič, a voće nije obrok, barem ne hranjivi. Ajd, još bi i večera bila kalorična ako se jede uz to i neki tvrdi sir.
Plivanje je naporan sport, makar rekreativno, tako da i dosta troši kalorija.

Znači s jedne strane imaš plivanje + mladost (brzi metabolizam), a s druge preslabu prehranu.

Ja koji nemam brz metabolizam i ko klinca me bilo lakše preskočit nego zaobići, sam kilažu kasnije nabijao (nakon što sam imao prvu dijetu u životu i pao sa 84kg na 73) tako da sam redovito jeo:
doručak: 250g sira i kruh iz DM-a + tuna od 135g bez ulja (ponekad nisam jeo tunu ili sir, je nisam jutarnji tip i ne mogu isto ujutro puno pojesti), zobene ili takve stvari jako rijetko (to mi bilo užasno za jest, više mi ostajalo po zubima nego kaj sam pojeo )
ručak: meso i meso + riža ili tjestenina, zapravo bilo kaj stari skuha
predvečer (pred trening): ako sam jeo varivo neko ili nekaj laganog za ručak, onda je tu bio sendvič opet od kruha iz DMa i 20g dimceka ili salame od puretine (osobno su mi oba super) sa sirom (zrnati, posni mi se zamjerio)
večer (tu mi se otvara apetit kao nikada) - tuna + sir, ponekad meso i krumpir i slično ak je ostalo od ručka.

I naravno, povrća što je bilo doma, mrkva, krastavci, zelena salata, kuruza, paprika, paradajz...

Kad sam kasnije još ubacio 1h trčanja laganog predvečer (uz teretanu i kickboxing), onda sam i trpao u sebe 2 taljanete redovito. Bio sam gladan ko vuk od toliko aktivnosti.