View Single Post
Staro 22.02.2011., 13:53   #2090
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ti.le Pregled postova
@danc00

mislim da na ovaj nacin neces uspjeti vratiti original na svoj galaxy...

jer:
morat ces rootat frendov mobitel
ako ima recovery 3e, morat ces i na njegovom downgradeat na 2e da bi radio CWM, da bi mogao napraviti nandroid backup, cime vise ni njegov nije stock...

vidi kod njega koje su tocno verzije pda, modem i csc, skini tocno taj firmaware sa >>>xda<<<, flashaj sa odinom, samo ubaci csc od tmobile hr, i mislim da bi to trebalo biti to... (ako ima csc od tmobilea, neznam)

koliko ja znam, sve specificnosti operatera su u tom CSC, a nesto drugo posebno specificno nema, barem nije bilo na mojem galaxy iz vip-a

a hrvatskog nema iz nekog razloga u tom zadnjem firmawe-u js5 (2.2.1), iako je u js3 (isto 2.2.1) bio...
E u tome je stvar, on ima stariji softver pa je možda "2e" . Pa jel se backup rady u recovery modu, pa ima opcija u ROM manageru "backup" u aplikaciji.

Da CSC je problem, ja nađem još ove PDA i PHONE ali CSC je problem, on mora biti T-mobile (CRO) a toga nema nigdje.

A ne znam jel se to može izvadit. Pa kak ovi koji postaju te original rom-ove vade ta tri filea-a , puno pitam jel??

Gle , 2.2.1 official mi je ma 1000x bolji od t-mobile 2.2 koje je sad trenutno najnoviji. No velim nikad se ne zna kad će mi zatrebat taj original, a ne da mi se ga slat u t-mobile na tjedan dana.

Jedino mi fali hrv tipkovnica i onaj swype, to mi jedino fali
danc00 je offline