View Single Post
Staro 21.02.2011., 23:23   #2079
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Samo sam čitao da su neki imali problema sa Titaniumom odnosno da bi na jednom ROMU backupirali a na drugom ROMu da nisu mogli restorati, no to je (koliko sam skužio po obašnjenjima) valjda bio problem do njih a ne do softwarea.
Zapravo nije do njih nego je to jednostavno tako, to mu je prednost ali ujedno i "problem".
Titanium, za razliku od drugih backup programa, ne radi "površinski" backup, dakle neki drugi program kada backupira tvoje kontakte, on ih očita, kopira u neki svoj format i pri restoreu ih kopira natrag u format od mobitela. Titanium kopira kompletne kontakte takvima kakvi jesu u mobitelu i poslije ih samo vrati. To mu daje prednost jer u tom procesu on povuče sve vezano za kontakte, SNS poveznice, slike, itd. ali i neke sistemske postavke tog roma s kojeg je kopirano, što kod restorea na neki drugi rom može prouzrokovati probleme jer prenese postavke starog roma u novi što ne mora biti kompatibilno. Poznato je da se restore ne smije raditi na Froyu ako je backup rađen na Eclairu (kao da ribu iz rijeke baciš u more - uginut će, tako je i ovdje, različiti su sustavi), dakle Eclair-Eclair OK, Froyo-Froyo OK, a custom romovi je pitanje sreće odnosno koliko je koji modificiran i hoće li se restoranjem šta poremetiti, ali u 90% slučajeva funkcionira, bitnija je sama baza.

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
<3e> android system recovery

to piše, kaj to sad znači?
Eh onda imaš problem. Treba ti 2e recovery da bi uspješno mogao instalirat CWM.
Da bi dobio 2e slijedi ova uputstva, trebat će ti Odin (nije teško): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Ne znam na kojem si ROMu trenutno, ali pazi da skineš fajl koji odgovara tvom ROMu.
Neo-ST je offline