Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Samo sam čitao da su neki imali problema sa Titaniumom odnosno da bi na jednom ROMU backupirali a na drugom ROMu da nisu mogli restorati, no to je (koliko sam skužio po obašnjenjima) valjda bio problem do njih a ne do softwarea.
|
Zapravo nije do njih nego je to jednostavno tako, to mu je prednost ali ujedno i "problem".
Titanium, za razliku od drugih backup programa, ne radi "površinski" backup, dakle neki drugi program kada backupira tvoje kontakte, on ih očita, kopira u neki svoj format i pri restoreu ih kopira natrag u format od mobitela. Titanium kopira kompletne kontakte takvima kakvi jesu u mobitelu i poslije ih samo vrati. To mu daje prednost jer u tom procesu on povuče sve vezano za kontakte, SNS poveznice, slike, itd. ali i neke sistemske postavke tog roma s kojeg je kopirano, što kod restorea na neki drugi rom može prouzrokovati probleme jer prenese postavke starog roma u novi što ne mora biti kompatibilno. Poznato je da se restore ne smije raditi na Froyu ako je backup rađen na Eclairu (kao da ribu iz rijeke baciš u more - uginut će, tako je i ovdje, različiti su sustavi), dakle Eclair-Eclair OK, Froyo-Froyo OK, a custom romovi je pitanje sreće odnosno koliko je koji modificiran i hoće li se restoranjem šta poremetiti, ali u 90% slučajeva funkcionira, bitnija je sama baza.
Citiraj:
Autor danc00
<3e> android system recovery
to piše, kaj to sad znači?
|
Eh onda imaš problem. Treba ti 2e recovery da bi uspješno mogao instalirat CWM.
Da bi dobio 2e slijedi ova uputstva, trebat će ti Odin (nije teško):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
Ne znam na kojem si ROMu trenutno, ali pazi da skineš fajl koji odgovara tvom ROMu.