View Single Post
Staro 21.02.2011., 10:21   #37
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Pozdrav

imam par pitanja. Stari je na Flex150 i sada mu ističe ugovor i mogu promjenit tarifu/prekinut ugovor... I sad pitanje, stari zove sve mreže podjednako, tkom možda malo više (mobitel koristi samo za razgovor, net, poruke mi nisu bitne). Gledam sinić cijenik i dosta su cijene poziva i minute nabrijane po mom skromnom mišljenju.
Da li ima tko kakvih iskustava s nekom drugom, jeftinijom tarifom koja bi njemu više pasala pošto sad tarifa ima mali milion. (računi budu oko 300kn, što je dosta s obzirom na količinu razgovora koju obavi)

Sorry ako sam pogriješio temu, nemam kompa ni neta u zadnje vrijeme, krpam se preko mobitela pa mi je skoro nemoguća misija pregledavanje i uspoređivanje svih tarifa na njihovoj stranici.

Hvala
Tarifa za sve 200 - 0,79kn prema svim mrežama, 0,29kn prema tmobile mreži+300 min uključeno u tarifu (prema tmobile mreži).
Ovih 0,29kn je samo prva minuta koja se uvijek plaća, nakon prve minute je 0kn unutar tmobile mreže.
Puno je bolja nego tarifa za sve 160 gdje je recimo 0,79kn ova prva min u tmobile, a prema svima je 0,99kn - brzo se natuče tih 40kn razlike u cijeni tarife.
Moji i ja smo na tim tarifama otkad su dostupne i dosta su se smanjili računi.