Citiraj:
Autor micky27
Ovako...
Imamo dva siemensa sx 763, te ih pokušavamo otključati več poduže vrijeme... NE IDE NAM!!!
Slijedili smo sve upute, mijenjali PASSWD u passwd, ali unatoč svim našim mukama i dalje putty kaže A C C E S S D E N I E D !!!! ACCESS DENIED!!! ACCESS DENIED!!! ACCESS DENIED!!! ACCESS DENIED... AAARRRGGGHHHH!!!!!
Imaš li još kakvih preporuka. Kao ftp clienta sam koristio onaj koji se nalazi u samim Windowsima "ftp". U Command promptu upišem ftp te se tamo otvori program, naravno u komandnoj liniji i preko njega otvorim 192.168.1.1. Nakon toga upišem username i password, promijenim iz velikih u mala slova, ali... ACCESS DENIED!!!!!!! Ponavljali smo postupak više puta i siguran sam da u Tamper dati napravim sve što treba, kopiranje iz nešto_nešto_coded_name u TCP kućicu, onaj string za comment je sa usb_1 jer ga tako router vidi i prepoznaje...
Probao sam i bez usb sticka, ali iskreno ne znam gdje staviti fajl passwd, ima neka unutarnja "shared" memorija u kojoj mogu spremiti ili pronaći taj fajl? Ja jednostavno ne mogu pronaći taj fajl... Šta god napravili i kojim god putem krenuli putty javi ACCESS DENIED!!!
Unaprijed hvala!!
|
negdje griješiš.
recimo ovo mi nije sasvim jasno:
Citiraj:
Autor micky27
U Command promptu upišem ftp te se tamo otvori program, naravno u komandnoj liniji i preko njega otvorim 192.168.1.1. Nakon toga upišem username i password, promijenim iz velikih u mala slova, ali... ACCESS DENIED!!!!!!!
|
ftp je jedno, a ssh je drugo. čini mi se da miješaš te dvije stvari.
dok mijenjaš PASSWD u passwd, to radiš preko ftp-a.
a dok izvršiš tutorijal pa ideš u ssh login, to radiš preko puttya, kako je opisano.
vjeruj mi, u zadnjih godinu dana, otkad je prva verzija otključavanja izišla, u slučaju poteškoća prilikom otključavanja, 99% ljudi nije dobro čitalo tutorijal. ovih ostalih 1% otpada na jedan nekompatibilan ruter kao i neke sitne sadržajne nedostatke u tutorijalu.
Citiraj:
Autor CaptKirk
Zanima me da li novi firmware mapirani mrežni disk prethodno formatiran u NTFS sada konačno vidi kao NTFS ili i dalje FAT32?
|
kao ntfs.