Malo sam kalkulirao i ono :"...HT zadržava pravo privremeno ograničiti pristup korisnicima koji značajno odstupaju od prosječne uporabe mrežnih resursa ili svojim ponašanjem prekomjerno opterećuju sustav..." HT nemože uvest jer kao prvo ne postoji već postoji T-com

šalu na stranu, to NEMAJU PRAVO uvest dok ne pređete 20 GB MINIMALNO u toku mjeseca (ako je 199 kn paket za korisnike od 10 (12,5GB) mjesećno) to ispada 16 kn po GB. Dakle za 299 kn IMATE PRAVO NA MINIMALNO 18,67 Gb a pošto pada cjena na količini dakle to 20GB i dok ja ne skinem na Flatu više od 20GB ti politiku :" ...HT zadržava pravo privremeno ograničiti pristup korisnicima koji značajno odstupaju od prosječne uporabe mrežnih resursa ili svojim ponašanjem prekomjerno opterećuju sustav..." si mogu mačku o rep objesiti jer sam ja PLATIO svaki byte do 20GB a ostalo kao oni meni "poklanjaju" jer su dobrice pa su mi napokon "dali" FlatRate. A kome nije dosta skoro pa 1 CD dnevno ??? Pa taj si onda stvarno treba kupiti neki stalni link i platiti to masno ...