View Single Post
Staro 31.01.2005., 20:22   #119
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Malo sam kalkulirao i ono :"...HT zadržava pravo privremeno ograničiti pristup korisnicima koji značajno odstupaju od prosječne uporabe mrežnih resursa ili svojim ponašanjem prekomjerno opterećuju sustav..." HT nemože uvest jer kao prvo ne postoji već postoji T-com šalu na stranu, to NEMAJU PRAVO uvest dok ne pređete 20 GB MINIMALNO u toku mjeseca (ako je 199 kn paket za korisnike od 10 (12,5GB) mjesećno) to ispada 16 kn po GB. Dakle za 299 kn IMATE PRAVO NA MINIMALNO 18,67 Gb a pošto pada cjena na količini dakle to 20GB i dok ja ne skinem na Flatu više od 20GB ti politiku :" ...HT zadržava pravo privremeno ograničiti pristup korisnicima koji značajno odstupaju od prosječne uporabe mrežnih resursa ili svojim ponašanjem prekomjerno opterećuju sustav..." si mogu mačku o rep objesiti jer sam ja PLATIO svaki byte do 20GB a ostalo kao oni meni "poklanjaju" jer su dobrice pa su mi napokon "dali" FlatRate. A kome nije dosta skoro pa 1 CD dnevno ??? Pa taj si onda stvarno treba kupiti neki stalni link i platiti to masno ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote