View Single Post
Staro 19.02.2011., 21:38   #229
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Ranma 1/2 Pregled postova
jedno pitanje. nakon dva vraćanja monitora zašto se nisi okušao sreću sa LP2475w modelom? znam da je razlika 800njak kuna ali je li to vrijedno maltretiranja sa 3 vraćanja monitora i na kraju odustajanja?
Wide gamut. sRGB mod je cini se poprilicno beskoristan na tim monitorima a i ZR24w bi kao trebao imati i bolju uniformnost. Bez problema bih dao i 1000kn vise za nesto takvo ali izgleda da to trenutno ne postoji. U2410 je ono, definicija zeleno/crvenog tinta, do te mjere da Dell to vise ne priznaje kao defekt vec navode kako se njihove specifikacije odnose samo na centar ekrana

Slazem se da 3 vracanja monitora stvarno zvuci ovako bezveze ali tako je ispalo. Prvi je bio dobar i sad bih ga uzeo natrag da mogu birat. Tad mi je smetala ta prasina ali se u biti manje vidi nego mrtvi piksel. Sljedeca dva, po meni neprihvatljiva uniformnost. I to uopce se ne radi o distribuciji svjetlosti, tu su sva tri bila vrlo dobra, nema probijanja pozadinskog osvjetljenja i slicno. Nego jednostavno temperatura boje varira u jednom smjeru. Na onom proslom to je bilo vertikalno a horizontalno je bio odlican. Ovdje suprotna stvar. Vertikalno bez zamjerke, a kad stavim dva dokumenta jedan pored drugoga jedan baca malo na crveno a drugi na zeleno. Iritantno. Mozda nisam imao srece i mozda ih je vecina kao onaj prvi ali vec i ova 3 vracanja su previse
Rista je offline   Reply With Quote