View Single Post
Staro 19.02.2011., 15:13   #4350
maxxp
Premium

maxxp's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor cow_liquid Pregled postova
pozz novi sam ovdje pa kao prvo lijep pozdrav. molio bih vas za pomoc i sugestije..

u televizore nisam tolko upucen jer svaki dan dolazi nes novo i stvarno vise ne znam sta je dobro sta nije,
kupujem tv do cca 4500kn, 82cm, fullHD, divX usb da cita titlove, slika naravno oštra kvalitetna.. ugl najbolji sta mogu dobit za tu cijenu,
sluzio bi za gledanje tv-a, filmova i povremeno igranje igara..

bio u emmezeti i tamo mi rekli da za te novce je najbolji izbor LG 32LD750, ove ostale marke nisu tolko kvalitetne kao spoemenuti LG dok na led tvima je preistaknuta bijela boja, crna ne dolazi do izrazaja..
dok u techno maxu su mi rekli samsung LE32C650...(rekli da LG ne valja zbog komplikacije sa namjestanjem programa, odabirom formata slike itd..)

pa me zanima koja od ta dva kvalitetniji i jel mi je to najbolje sta mogu dobit ili ima ipak nesto bolje (ne znam koliko je bitno npr dinamički omjer kontrasta, vrijeme odziva itd.. jer stvarno nisam upucen)?

Molio bih vam za pomoc ako ima neki model trenutno koji mi je promaknuo i bio bih zahvalan ako mi obrazložite zašto tipa taj a ne taj itd..
Baš obrnuto. Po svim recenzijama i kritikama po forumima, samsungov C650 proglašavaju kao najbolji izbor.
Lako moguće da Emezeta ima poseban odnos sa LG-ijem...vidim da dilaju i LG perilice po puno manjoj cijeni od ovlaštenog zastupnika.
maxxp je offline   Reply With Quote