View Single Post
Staro 18.02.2011., 23:33   #2020
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Vidim da se priča o baterijama i "dokazima" da ne mogu trajati dugo. Evo mojih rezultata na Samsung i9000 (GalaxyS)...

PS: Baterija je kalibrirana, star je mjesec dana tako da se valjda potpuno formirala. Gore je 2.2.1 sustav, rootan je i ima OCLF v2 lagfix te koristim GoLauncher

Prva 2 "testa" je mobitel u GSM Only modu mreže i prebacim na WCDMA (3G) samo kada mi treba veća brzina. U trećem "testu" mi je bio na GSM/WCDMA auto modu tako da je stalno tražio 3G signal koji mi je doma strašno loš i to dosta troši bateriju.

1) Rezultat: 115 sati

- rekao bi da sam ga koristio nešto "above normal", ali sigurno ne intenzivno
- stari je igrao (sve vrijednosti su cca) 1h Angry Birds, ja sam više puta rasturio svoje rekorde u NinJump i SpeedX (2h)
- snimao sam 6 minuta 720p film
- 50-ak poruka, 20-ak minuta razgovora
- 4h WiFi, 1h 3G
- samo 1h muzike

- 5% baterije (pokraj datuma)

2) Rezultat: 75 sati

- dosta igranja (cca 3-4x više nego prošli put)
- dosta sam koristio 3G pošto nisam bio doma dio vikenda (pregledavanje foruma, kurčenje sa SoundHoudom, curi dao za fagbook...)
- dosta više WiFi-a nego prije
- gledanje kratkih filmića (20-ak minuta)
- slanje pjesama preko bluetootha itd.
- poruke i pozivi otprilike kao i prošli put (manje poruka, više poziva)

- 8% baterije

3) Rezultat: 72 sata

- koristio sam ga manje nego pod 2 i više nego pod 1 Ali konstantno upaljen 3G strašno srče bateriju. I da napomene, on je na 3G mreži, ali nije dozvoljen data promet osim kada treba pošto imam samo 100MB paket Na slici se vidi koliko mi je doma slab 3G signal i često na zvučnicima od kompa čujem kako prebacuje između 2G i 3G mreže...

- 10% baterije

Evo i slikica home panela, čisto da se malo hvalim

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 19.02.2011. u 12:47. Razlog: Slike od pola mege u thumb!
Bartuc je offline