Pozdrav!
Nedavno sam nabavio XFX 4850 512mb sa dualslot sinkom i normalnim klokovima,dakle standardna s malo boljim kulerom.
Imam gadnih problema sa njom, zadnji MOH i Crysis prvi pecan na 1.21 mi se stalno ruse, nakon cca 20-30 min igranja ili i prije mi se samo ili zacrni ekran ili baci bijele okomite linije i zvuk jos malo ide i onda se zblesira. Probao sve moguce drivere,(sve original i xtreme-g). Kartica je bila i na garanciji i rekli su da je ispravna, kad ubacim neku drugu karticu u komp bilo ati ili nvidia sve radi super. Posudio frendu da ju proba, probao on al samo na sintetickim testovima i veli da je furmark vrtila 30h. Cak jos jedan decko s istom ovom grafickom ima identican problem. Kod mene recimo 3dmark06 vrti kojih 7-8h prije nego zblesira, furmark sam odvrtio reda radi nekih 2-3h, odvrtila ga je, max temp je bila 63 stupnja sta je kolko vidim super za ovu graficku. Imam win7 32bit sp1. jel ima neko neki prjedlog, jel se kolje grafika s necim, neznam ni sam vise sta da radim, imam prakticki ciglu u kompu kojom mogu samo surfat! Sad jos idem probat neke GENETIX drivere 5.10 to su kao neki trkaci...pa javim... al bi molio pomoc ako netko zna!
Hvala!
EDIT:
genetix su neki cudni driveri radjeni za ekipu koja u kompu ima odjednom nvidiu i ati i neke slicne majmunarije tako da mislim da mi nebudu pomogli.
Prika koji ima istu grafiku i iste probleme kao i ja nema isti komp, on ima isto gygabyte plocu ali sa phenomom a ja imam ovu bjedu iz poptisa, napajanje ne vjerujem da mi pravi probleme ipak je to corsair...
Neznam vise lud sam i proklinjem dan kad sam se rjesio 8800gt...