View Single Post
Staro 18.02.2011., 10:31   #7328
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
to je nemoguca misija, jer ako nas 4-5 sa TS-a dodjemo server je prazan u roku 3 min. jer nitko ne zeli igrati protiv nas, pa smo kao skakavci, pustosimo sa servera na server
Zato ja sa svojom ekipom hengam vecinom na klanskim serverima. Zagrijavas se na nubekima, kad klanđije udu u vecem broju(em su veci lvl, em se vidi na su na TS), eto dobre partije.

Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Inače, level bi trebao značiti skill, međutim, nećeš vjerovati ali evo pa pitaj bilo koga tu koliko puta smo naletjeli na igrača lvl50, a igra nevjerojatno katastrofalno.
Ili kempaju, ili su apsolutni abjuzeri, ili ne znaju što treba raditi i imaju SPM 40.
Masu puta sam se ljepše proveo sa nižim levelima, koji barem rushaju.
I ovo je bolno tocno, al lvl nije = skill. Tragicnih 50tki sam se nagledao u posljednje vrijeme.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
al kužiš, prije spawncampinga attackeri uvijek imaju priliku napadat mcom, ako se to ne desi i čuče u svojoj bazi, logično je da će defenderi doć rejpat ih jer su nesposobni.to se ne dešava često, ali ako se desi, desi se s razlogom, tako isto kad sam ja bio spawnrejpan nikad ne wajnam da zašto me rejpaju, nego wajnam svom timu da su retardi.
Ej, tocno to! Jucer bas dok smo igrali pricam sa ekipom o tome, ok mi igramo HC/CQ jako rijetko rush, al svede se na isto. Bas sam govorio kako je debilno whynati o baserapeu kad ni zadnji point nisu mogli defendati, momentum attckere jednostavno povuce do baserapea,a da ovi mogu bar zadnji point ispred spwnpointa uzeti i drzati 2 min to se nebi dogodilo. Ok debilno je kad netko drzi na scopeu travu i ceka da se netko spawna, al kad cjeli tim prevali sve do spawna, sta da rade, povuku se na A/C i cekaju da se ovi napokon organiziraju? (tako da kad sam u nekom noob timu i kad se to dogada nikad ne whynam).
zen_sux je offline   Reply With Quote