18.02.2011., 10:31
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor DeadMan+
to je nemoguca misija, jer ako nas 4-5 sa TS-a dodjemo server je prazan u roku 3 min. jer nitko ne zeli igrati protiv nas, pa smo kao skakavci, pustosimo sa servera na server 
|
Zato ja sa svojom ekipom hengam vecinom na klanskim serverima. Zagrijavas se na nubekima, kad klanđije udu u vecem broju(em su veci lvl, em se vidi na su na TS), eto dobre partije.
Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Inače, level bi trebao značiti skill, međutim, nećeš vjerovati ali evo pa pitaj bilo koga tu koliko puta smo naletjeli na igrača lvl50, a igra nevjerojatno katastrofalno.
Ili kempaju, ili su apsolutni abjuzeri, ili ne znaju što treba raditi i imaju SPM 40.
Masu puta sam se ljepše proveo sa nižim levelima, koji barem rushaju.
|
I ovo je bolno tocno, al lvl nije = skill. Tragicnih 50tki sam se nagledao u posljednje vrijeme.
Citiraj:
Autor mamutarka
al kužiš, prije spawncampinga attackeri uvijek imaju priliku napadat mcom, ako se to ne desi i čuče u svojoj bazi, logično je da će defenderi doć rejpat ih jer su nesposobni.to se ne dešava često, ali ako se desi, desi se s razlogom, tako isto kad sam ja bio spawnrejpan nikad ne wajnam da zašto me rejpaju, nego wajnam svom timu da su retardi.
|
Ej, tocno to! Jucer bas dok smo igrali pricam sa ekipom o tome, ok mi igramo HC/CQ jako rijetko rush, al svede se na isto. Bas sam govorio kako je debilno whynati o baserapeu kad ni zadnji point nisu mogli defendati, momentum attckere jednostavno povuce do baserapea,a da ovi mogu bar zadnji point ispred spwnpointa uzeti i drzati 2 min to se nebi dogodilo. Ok debilno je kad netko drzi na scopeu travu i ceka da se netko spawna, al kad cjeli tim prevali sve do spawna, sta da rade, povuku se na A/C i cekaju da se ovi napokon organiziraju? (tako da kad sam u nekom noob timu i kad se to dogada nikad ne whynam).
|
|
|