Ne znam jel ovo dobro mjesto za ovakvo pitanje, ali s obzirom da drugo ne znam, ide tu
Trebala bi mi preporuka za sobnu antenu (nazalost nisam u mogucnosti montirati vanjsku).
Trenutno imam jednu od onih "klasicnih" anteni spojemu na strongov reciever, to je sve do prije par mjeseci kada su u odasiljacima i vezama poceli muksati s muksevima radilo odlicno, prijem je uvijek bio tu i problemi su bili minimalni.
Ali otkako su muksevi promjenjeni i od kako su dosli rtl2, domatv i ostali novi kanali dosli su i problemi.
Rtl, rtl2 i domatv uopce ne vidim, to jest situacija izgleda ovako, prikaze se slika, nakon cega se tv na pola sekunde (kao da recimo mjenjam program) zacrni, nakon cega se ponovno na pola sekunde vidi slika i tako u krug, ista stvar vrijedi za sve navedene programe, s time da doma ponekad zna raditi, zbog cega i pretpostavljam da je problem u anteni.
Zemljopisna pozicija nije losa, obiteljska kuca, u ulici i kvartu u kojem su sve gradjevine takve (ljubljanica u zg), znaci nisam u kotlini i nisam blokiran zgradama.
Zanime me jel netko imao ovakav problem i kako ga je rjesio i naravno koju od sobnih antena bi mi preporucili?