Citiraj:
Autor Bravo
Sramota je da na svakom drugom postu moraš pljuvati?
Nije sramota što je Alonso zamjenio Kimia, a zamjenio ga je zato što je brži vozać, a ferrariu trebaju brzi vozači. Kimi je bio podjednako brz kao i Massa i zato ga se ferrari riješio.
Istinski navijači ferraria mogu biti sretni što Alonso vozi..jel misliš da bi navijači ferrari rađe gledali nekog sporijeg vozača i time bili zadovoljni sigurno lošijim rezultatima ili možda misliš kako navijači ferraria trebaju biti kao ti pa če mrzit i pljuvat čovjeka zbog privatnog života ili njegovog neshvatljivog ponašanja u pojedninim trenucima.Mislim da bi onda istinski navijači ferraria prije svega trebali mrziti momčad odnosno ljude koji vode ferrari jer su oni prilično na niskoj razini..
I ne nisam ja Alonsa proglasio najboljim vozačem 2010.g.
|
Mislim da Kimi nije odgovarao Ferariju zbog svog "temperamenta" i opcenito ponasanja. On je vozac bas za Mclaren i ron dennisa. Nakon brbljavog i drustvenog Schumachera u ferrari dolazi covjek koji na svako pitanje odgovara sa da i ne, a i naizgled ga boli ona stvar za momcad.
Dovodenjem Alonsa su pokusali stvoriti Ferrari iz 2004, ali im bas nije, a mislim da i nece uspijeti....
I osobno sam navijao za ferrari tamo do 2004, ali odlaskom kombinacije Todt, Brown, Scumi, sve nekako podsijeca na talijansku stalu sa pocetka 90-tih..
Alonso nije covijek koji moze posloziti momcad i zadobiti ju na svoju stranu (osim ako nije u renault-u) bez afera i svada u momcadi sto se pokazuje vec i ove godine.
Citiraj:
Autor Bravo
Ma da Kimi bi uzeo paralelno naslov i u wrc i F1, da taj Kimi kojeg je Massa šlatao ko kantu.
Ferrariu bi dušu dao čovjek kao ti.
I šta ti to govori uz tolko greški on je sve nadoknadio brzinom i odličnim vožnjama te se na zadnjoj trci borio za naslov prvaka.
|
E prijatelju Massa je do njemcke bio dvedestak bodova iz alonsa tj. nije ga bas Alonso šlatao ko kantu. a poslije to je sasvim druga prica. A u