Citiraj:
Autor Josip07
Pozdrav! Prije 10 ak dana odnijeo sam u links servis 1 pločicu ram memorije koja je naravno bila neispravna. I kako je memorija kupljena prije 3 godine i nemaju istu takvu da mi vrate nude mi nekakvu drugu memoriju u zamijenu ali ja to ne želim pošto imam još 3 ispravne i nikako se nebi slagale s tom memorijom što mi nude.
Radi se o Crucial Balistix Tracer ddr2 c4 800mhz memoriji. A nude mi G skil ddr2 c5 1066mhz ili g skil ddr2 c4 800mhz.
Sada me zanima što mi preporučujete da napravim, kada mi ne žele vratiti iznos u vrijednosti te jedne pločice a nedaju ni da uzmem neki drugi artikl koji bi mi recimo koristio ili kojeg bi mogao bez problema odma prodat. Dali ja imam pravo trazit povrat u ovoj situaciji i koja su moja prava. Mislim da je jedini razlog zbog kojeg to ne žele napravit taj što je ta memorija plačena 50-60% više nego što je trenutna cijena zamijenske g-skill mem.
Molim vas za preporuke. Hitnooo!!!! Rekao sam da ću im sutra javit za koju zamjensku memoriju sam se odlučio, a ne želim ni jednu ako se može otvoriti neka druga opcija.
|
a gle, u garantnom roku ti moraju zamjenit za isti ili bolji proizvod. mislim da ovo da uzimas nekaj drugo ne pali nikak, nema mi za tu tvoju kombinaciju nikakve logike.
al eto pricekaj mozda netko zna bolje.