Citiraj:
Autor Z-man
Da, možeš, provjereno. Plan ti je sličan mome samo si odma u startu uzmi veći paket interneta jer mislim da ti bude malo (ok, ne znam koliko si na internetu i šta gledaš ali recimo meni stalno treba neki .pdf file i nakupi se prometa tako).
|
yap yap, danas sam podnjeo zahtjeve za promjenu. U tcentru kazu da IP 1000% radi preko bonbon-a, i da nema potrebe za otkljucavanjem.
Kako da uzmem odmah u startu?
Zar nije to opcija koja se aktivira preko sms-a gdje ti jednokratno odmah sa racuna skine recimo 60 kuna i aktivira opciju 1gb data prometa.
Mislis da odmah u staru idem na 1gb, to da. Manje tarife su mizerija.
Ako je sve onako kako pise onda je ovo stvarno najoptimalnije sto se moze naci uzevsi u obzir i razgovore unutar/izvan mreze i internet
Citiraj:
Autor sample
je'l zna netko mozda kako funkcionira prebacivanje predbiljezbi i je li to uopce moguce??
znaci jedan covjek koji se snasao za Ifuckyourmindphone, a ima predbiljezbu, da je prebaci nekome drugome?
ovo sa nabavkom je strasno...
predbiljezen sam prije mjesec dana, 37. sam na listi a centar dobije 5 mobova mjesecno.
|
Kod nas u firmi IP4 nude za 1000kn + obavezni VPN za 32kn/24mj.
Decki su ga cekali po 3 mjeseca pa kad je firma zaprijetila raskidom suradnje sada ga dobavljaju u roku 2 i po mjeseca

uz prvenstvo dobave eheh
Jos si ti zelen sa tih mjesec dana poceka