View Single Post
Staro 17.02.2011., 16:03   #1318
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Da, možeš, provjereno. Plan ti je sličan mome samo si odma u startu uzmi veći paket interneta jer mislim da ti bude malo (ok, ne znam koliko si na internetu i šta gledaš ali recimo meni stalno treba neki .pdf file i nakupi se prometa tako).
yap yap, danas sam podnjeo zahtjeve za promjenu. U tcentru kazu da IP 1000% radi preko bonbon-a, i da nema potrebe za otkljucavanjem.
Kako da uzmem odmah u startu?
Zar nije to opcija koja se aktivira preko sms-a gdje ti jednokratno odmah sa racuna skine recimo 60 kuna i aktivira opciju 1gb data prometa.
Mislis da odmah u staru idem na 1gb, to da. Manje tarife su mizerija.

Ako je sve onako kako pise onda je ovo stvarno najoptimalnije sto se moze naci uzevsi u obzir i razgovore unutar/izvan mreze i internet

Citiraj:
Autor sample Pregled postova
je'l zna netko mozda kako funkcionira prebacivanje predbiljezbi i je li to uopce moguce??
znaci jedan covjek koji se snasao za Ifuckyourmindphone, a ima predbiljezbu, da je prebaci nekome drugome?

ovo sa nabavkom je strasno...
predbiljezen sam prije mjesec dana, 37. sam na listi a centar dobije 5 mobova mjesecno.
Kod nas u firmi IP4 nude za 1000kn + obavezni VPN za 32kn/24mj.
Decki su ga cekali po 3 mjeseca pa kad je firma zaprijetila raskidom suradnje sada ga dobavljaju u roku 2 i po mjeseca uz prvenstvo dobave eheh
Jos si ti zelen sa tih mjesec dana poceka

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 17.02.2011. u 16:17.
Ziiky je offline