17.02.2011., 09:52
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Gledaj ovako. Ako ti ne odgovara nacin unlockanja 3gs-a,prekrizi ga odmah jer se ne moze drukcije unlockati.
Ako zelis neki drugi telefon u tom rangu,velika je vjerojatnost da su zakljucani. Nekakav HTC i sl. Ako uzmes neki puno skuplji kao sto je HTC Desire HD,onda je velika vjerojatnost da nije zakljucan,ali je skuplji.
Kako god okrenes,bilo koji zakljucani mob kupis,gubis garanciju otkljucavanjem. Tele2 ima dosta telefona koji nisu zakljucani,ali opet je lutrija. Vip ima dosta telefona koji su zakljucani,ali oni nude mogucnost otkljucavanja bez gubljenja garancije za 500kn. (ustvari 400+pdv).
Ako zelis sve to kombinirati,nesto ces morati "zrtvovati".
|
Nasao sam nekakvo riješenje koje me donekle zadovoljava. Prebaciti cu brojeve na BonBon. Time ne trebam unlock IP-a (bar me tako uvjeravaju u SZK i okolo po forumuma) posto je rijec o Tmobile provideru. A svakim mjesecnim tocenje pripade bona dobijem 1000min u mrezi i tako do 2020. godine, 0,70kn prema svima ostalima(mob i fix operaterima), 0,20kn sms, te 0,70kn za 1mb. Ako se bas zazelim surfanja negdje u nedođiji bogu iza nogu, smsom mogu aktivirati (10kn=50mb, 30kn=300mb, 60kn=1gb)
Signal je GPRS only ...
|
|
|