View Single Post
Staro 17.02.2011., 09:04   #9
mask01
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Kako rekoše, svakako Dell. Razlika u grafičkoj je mala (ista kartica samo clockana). Za RAM je lako, samo pazi da ne gubiš tim garanciju ako sam staviš. Raspitaj se za to, jer npr. kod sebe na Lenovu sam ne mogu promijeniti RAM bez gubitka jamstva (obojeni šarafi su na poklopcu iza kojeg je RAM, ali i procesor, dok sam na starom HPu mogao.
Moram se malo nadovezat, slago sam taj dell i posjedujem lenovo, i mogu reći da je lenovo puno kvalitentije izrade. Nakon 2 tjedna na tom dellu je crko disk, koji smo zamijenili te eto prije par dana opet poslan na garanciju, najvjerovatnije je otišla matična, a što je najbolje laptop ako je 2 puta podignut s stola

Ja imam lenovo već nekih 4 mjeseca i imam samo puna usta hvale, jako dobar laptop, grafa odlična, super riješeno prebacivanje s intergirane grafe na ati grafu, imam unutra ssd i baterija mi traje oko 3 i pol sata, ima dosta fora aplikacija i touch za power manager i shorcute.

Zaboravio sam još napomenut da je tipkovnica odlična, imaš mogućnost produljenja garancije na 3 godine i dodje oko nekih 500-600kn, te za mene jedan odličan plus koji drugima možda nije tako važno a to su JBL zvučnici koji se opasno čuju i kvaliteta zvuka je na nivou JBL-a, tj. nisam vidio da neki laptop tako razbija u zvuku ko ovaj :P

Eto da se ne hvali samo Dell

Zadnje izmijenjeno od: mask01. 17.02.2011. u 09:09.
mask01 je offline   Reply With Quote