Evo još jednog primjera njihove neozbiljnosti i neprofesionalnosti, u najmanju ruku rečeno...
Imali su jedan zanimljiv artikal u ponudi koji je koštao preko 100 kn manje nego igdje drugdje i to
sa uračunatom poštarinom. A to nije mala razlika pošto je to cirka 25% ukupne cijene artikla. Ali kako sam imao nekih nedoumica oko layouta istog (dakle nije neko glupo pitanje tipa može li core i5 na AM3 ploču koje mogu proguglat u 3 sekunde), nego konkretno pitanje koje ne piše na sajtu, a meni je jako bitno pošto nisam u mogućnosti preuzet artikal osobno, poslao sam mail

Doduše sve i da je najgluplje moguće pitanje ikad, mislim da je njihova "obveza" na to odgovorit, ako mogu ADM, Links i ostali, mogli bi i oni.
Ali ne,
mail je poslan 24.1. odgovor još nije stigao...a više nije ni bitno, proizvod je nabavljen... Mislim ne bi ih čekao 20 dana ni da mi ga daruju, znam da im je gužva, znam da ih je malo zaposlenih, znam da im je marža 20, 30 kn, ali brate 20 dana je cirka 30 iljada minuta, a za poslat meni odgovor treba jedna minuta od tih 30 iljada... Neprofesionalno i neozbiljno, jako