Prije svega , tvoje spominjanje zavojnice sam protumačio kao nešto što se može / što če se dogoditi s vremenom / starenjem napajanja. Ali to nastranu...
"problemi s kvalitetom"
Pa gledaj , ako Jozo i Zeus imaju napajanje koje se ponaša drugačije od istog napajanja kojeg imaju Jovan i Peraklo, ja to gledam kao Sisonikov problem s kvalitetom / kontrolom kvalitete.
Ne mogu na tu razliku gledati kao "uspjeli su proizvest malo bolje napajanje nego inače"
Usput , nadam se da je jasno da ovdje konkretno mislim na zvučnu nuspojavu rada.
Što se tiče tvoga da je zvučna nuspojava rada sasvim normalna stvar koju je nepotrebno isticat...zaboravljaš jednu bitnu stvar.
A ona je... Ja ne obitavam na ovom podforumu i napajanja me opčenito ne zanimaju. U ovaj topik sam upao ko podobranac jer sam tražio preporuku. Odakle bi ja čovječe znao da je tako nešto svima "normalna stvar" ?
U zadnjih par stranica se govorilo samo kako je to opčenito jedno od boljih napajanja...i kako je X serija, premijum serija napajanja s kvalitetnim djelovima i izradom.
S obzirom na to ...meni se spomenuti problem ne čini kao nešto "normalno" .Sori ali ne mogu to uzeti kao zdravo za gotovo.
Ako ovo staro jeftino napajanje koje je došlo s kučištem radi bez ikakvog problema tog tipa ( maloprije opet nabio uho na njega) ,ne vidim zašto bi bilo normalno da to ne može NOVO hightech premijum napajanje s velikom kvalitetom dijelova i izrade.
I to kad ne radi doslovno ništa / čuje se i kad je spojeno u struju .....a da ne govorim o tome kad se upali računalo. A iako se ne čuje jedna stvar , jedna problematična zavojnica (Poslušao si onu
audio snimku?) to bi još i prošlo jer nisam šišmiš ...ali onaj kao trafo brum me hebe u mozak.
Uglavnom, meni se to uopče ne čini kao "premium" i ne mogu reči da sam oduševljen.