View Single Post
Staro 15.02.2011., 14:22   #222
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Pošto se na zadnje dvije stranice nakotilo svakakvih off topic (i spam, flame...) rasprava o (ne)korisnosti fakulteta, koliko prosječnom čovjeku treba pržilica i koliko je previše, tko koga vuče za nos i treba li slušati tamo neke kolege ili ljude s foruma, a bilo je i nepotrebnog i neprikladnog rječnika, morao sam pribjeći (meni nemilim) nacističkim metodama i pobrisati sve što je nepotrebno i off topic.
Za gore navedene rasprave, predlažem da otvorite pokoju temu na Svaštari, a za ovu temu predlažem da "iznosite svoja pitanja u vezi kupnje te iskustva i preporuke o tvrdim diskovima za stolna računala veličine 3.5" i kapaciteta većeg od 1 TB na SATA sučelju." (citiram kolegu domy-ja). Ukoliko vam nečiji način komunikacije smeta, ili ga ignorirajte, ili prijavite na za to predviđen način, ukoliko smatrate da su prekršena pravila foruma.

Hvala. Svima želim ugodan dan!

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote