View Single Post
Staro 14.02.2011., 16:41   #1975
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor gibo Pregled postova
@ Imagine
Evo ja sam vlasnik X 650 i govorim iz prve ruke da napajanje niti cvili niti zavija. Apsolutno je nečujno. Ti si nažalost dobio model koji cvili. Ja sam tako prošao sa Corsair TX650. Preporuka je bilo milion za dotično, pa zamisli moje razočarenje kad sam upalio komp a ono cvili napajanje. Jbg, moje je cvililo, masa drugih nisu. I da sad tražiš preporuku 650W napajanja svi bi ti preporučili ili Sisu ili Corsa.

Što se tiče milijun preporuka , nisam ljut na nikog zbog bilo koje preporuke i nitko nije kriv što imam napajanje koje bruji ( osim sisonika očito) Ali sam na neki način razočaran....
Jer ovdje je par ljudi za koje se drži da se kuže u stvari, a ja tudum za ovu tematiku ,nakon kupovine ,dođem s s guglom do informacije kako nije isključen problem toga tipa.

Nego , ako baš želiš iči na 'defekt primjerak' ...

Kad se pogleda cijena ovog napajanja u usporedbi s cijenom običnog napajanja... Te kad se uzme u obzir kako se kroz ovih zadnjih par strana provlači da je to jedno od boljih napajanja opčenito , koje toliko košta zbog veče kvalitete dijelova i izrade ...mogučnost kupovine 'defektnog primjerka' je nešto što smatram nedopustivim!!!

No ... iako sam napisao da to smattram nedopustivim ,bilo bi mi draže da je stvar loše sreče. Ali pošto sudeči po guglu nisam jedini s lošom srečom, onda to nije stvar loše sreče / drugačije rečeno , tu je mogučnost da dobijem drugi primjerak s istim problemom.

Javim iskustvo s drugim primjerkom