Citiraj:
Autor Drug Brko
F3 (barem moj primjerak) je najtiši disk u konfi. Imam još blekije 500 i 640GB, 500GB je tih, 640 malo glasniji, ali Sammy se uopće ne čuje. jedan dan sam ga saftao HD materijalom, jedva da se čulo "trrr-trrr". AHCI mod, 254 podešeno u AAM.
Seagate 7200.12 je isto tako brz i tih disk, ali ljudi ih izbjegavaju zbog 7200.11 serije koja voli začoriti tu i tamo  inače su i to OK diskovi, no ipak bi se radije odlučio za WD. nije zabilježen nikakav pomor, kao recimo samsung F1 serija 
Dečki još spominju i Hitachi, pa neka ti Old Iggy i dh4144044 kažu malo i o njima. ili malo prolistaj temu u rikverc, govorilo se i o tim diskovima.
|
hvala puno. ma nekak ne bi taj green jer ak kasnije zatreba za sistemski pa će biti kukanja. zato bi neka od ova dva jer su cjenovno gotovo isti,relativno brzi i nisu glasni kak vele ljudi. listao sam prethodne stranice no malo sam se pogubio ,koje di je štaje.... a ovo vezano za rikavanja, pa to se svakom dogodi. ako je neka serija u banani onda se to odmah vidi u količini reklamacija u kratkom roku. a sigejt .12 i F3 nisu kao prethodnici. svakom se omakne. a budem vidio još oćul F3 il sigejt. našao test na
bi-teh i tu je sigejt malo bolji. ak ćemo gledat na to koji će riknit onda bolje da ne kupujemo ništa.....