View Single Post
Staro 14.02.2011., 15:41   #971
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
F3 (barem moj primjerak) je najtiši disk u konfi. Imam još blekije 500 i 640GB, 500GB je tih, 640 malo glasniji, ali Sammy se uopće ne čuje. jedan dan sam ga saftao HD materijalom, jedva da se čulo "trrr-trrr". AHCI mod, 254 podešeno u AAM.
Seagate 7200.12 je isto tako brz i tih disk, ali ljudi ih izbjegavaju zbog 7200.11 serije koja voli začoriti tu i tamo inače su i to OK diskovi, no ipak bi se radije odlučio za WD. nije zabilježen nikakav pomor, kao recimo samsung F1 serija
Dečki još spominju i Hitachi, pa neka ti Old Iggy i dh4144044 kažu malo i o njima. ili malo prolistaj temu u rikverc, govorilo se i o tim diskovima.

hvala puno. ma nekak ne bi taj green jer ak kasnije zatreba za sistemski pa će biti kukanja. zato bi neka od ova dva jer su cjenovno gotovo isti,relativno brzi i nisu glasni kak vele ljudi. listao sam prethodne stranice no malo sam se pogubio ,koje di je štaje.... a ovo vezano za rikavanja, pa to se svakom dogodi. ako je neka serija u banani onda se to odmah vidi u količini reklamacija u kratkom roku. a sigejt .12 i F3 nisu kao prethodnici. svakom se omakne. a budem vidio još oćul F3 il sigejt. našao test na bi-teh i tu je sigejt malo bolji. ak ćemo gledat na to koji će riknit onda bolje da ne kupujemo ništa.....
snorky_vk je offline   Reply With Quote