View Single Post
Staro 14.02.2011., 13:27   #218
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Imaš par dobrih ljudi u HP storage dijelu pa njih pitaj.

Sama veličina nije toliko bitna u odnosu na tip posla koji rade, zato sam rekao dva.
Nemam ljude iz HP storage dijela, nego djelatnika prodaje i "kucnog" servisera računala.

Mislio sam reci da ga nemam kamo spojiti.

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
@Computer_Modder
Nije mi jasno oko cega dizes toliku paniku, te postavljas pitanja koja su odgovorena vec x puta... Ako kupujes storage disk uzmi WD Green ili Samsung F4 EG - simple as that, naravno mozes ti uzeti i Blackya ali on jednostavno nije napravljen za storage ("bucan je", grije se i sl.).. Posto sam i sam prije tjedan dana posta vlasnik Samsunga F4 2Tb, mogu ti ga toplo preporuciti, disk je jako tih (prakticki i ne mozes cuti dali radi), ne proizvodi nikakve zamjetne vibracije i dosta je hladan. Brzina mu je zadovoljavajuca i izbor je pao na njega upravo radi velikog broja negativnog feedbacka (DOA, dead nakon 1 tjedna i sl.) od strane korisnika sto se tice WD Green 2Tb Odluka je tvoja..
Procitat cu još to za mrtve zelene, na neki nacin me to "plaši". Naime, backup nemontiran videa nemam u planu raditi jer sve imam na trakama, ali kad sam izgubio stotine sati da prebacim s kazeta na komp, nebih zelio da mi sve nestane. A montirane videe spržim na DVD, tako da ni za to nemam u planu raditi backup.
Uglavnom, da, disk bi bio za storage i backupe, nebi na njemu bile igrice, OS ili slicno, a da li ce mi se video od 25gb kopirati pola sata ili 45 minuta mi i nije pretjerano važno.
Pogledat cu i za taj Samsung F4 2TB, pa mozda ipak njega uzmem jer ne zelim riskirati s gubitkom podataka ako zelenko 2TB ima problema s time.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote