Citiraj:
Autor BladeRunner
Ma borba nije trebala bit prekinuta. Da je pustio sudac slijedeću rundu, sve bi se riješilo u 30 sekundi, najvjerojatnije u Fedorovu korist jer bi išao na sve ili ništa.
Sudac peder.
|

da ok, ovo pises jer ti je fedor kao i meni i vecini ljudi koji su culi za ufc/pride/k1/strikeforce uz mirka - najdrazi borac. ili da se izrazim - najkompletniji.
fedor je zasluzeno izgubio, tj silva je zasluzeno pobjedio. zasto? jer je silva jaci. sada potezanje kilaze i visine je po meni smijesna stvar, jer da je kojim slucajem bilo obrnuto i da je fedor pobjedio - nikome nista. da li bilo pravednije imati supertesku kategoriju - bi, ali ne vjerujem ja u to. i prije su bili tezi protiv lakseg, jedino sto takvi izrodi nisu imali nikakve poseben tehnike i znanja. ovi danas imaju..........
i da, borba je prekinuta zbog ozljede desnog oka fedora, jer se skroz zatvorilo. to je ozljeda, i nije prvi niti drugi put da se borba prekida zbog ozljede oka. da je barem donekle to oko se moglo otvoriti borba bi bila nastavljena, ali je fedor bio razvaljen sto se vidjelo po izgledu lica nakon druge runde.
jos jednom, svaka cast fedoru kao borcu i kao covjeku, ali mislim da je u zalasku svoje karijere, barem one u kojoj se moze nositi sa puno mladom, puno vecom i generacijom koja je zedna krvi i dokazivanja. sad but true.
i da, posto to jos nitko nije napisao - svaka cast silvi na klanjanju pred fedora na kraju meca, poljubio ga je u ruke i u celo. ipak fedor predstavlja jako veliki respekt u cijelom borilackom svijetu, bio je najbolji, ali danas su pozornicu preuzeli neki novi klinci.