View Single Post
Staro 13.02.2011., 12:42   #985
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art

Ranma 1/2's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
ovo neće biti neko iskustvo jer nisam u HG-Spotu ništa kupovao preko godinu i pol dana kad sam išao po neke usb stickove, nisam zapravo ni ušao tamo od tad. kako sam jučer prolazio kroz Zapruđe svratio sam malo do HG-Spota. ja taj dućan više nisam mogao prepoznati. od tisuću artikala, opreme i kupaca dućan se pretvorio u jedan od onih gdje ima više zaposlenika nego mušterija. totalni ghost town. sama ponuda nije baš nešto i jedino ako se ide kupiti telka ili laptop se isplati navratiti tamo i pogledati izloženi artikal. kupuju se naravno drugdje jer cijenom već odavno nisu konkurentni.

prvi kat su preuredili u neki web-kafić u koji se zbilja pitam tko zalazi, a sav hardver se nalazi iza pulta te je pitanje može li se doći pogledati izbliza. želio sam detaljnije pogledati jedan cooler koji je bio izložen u vitrini, ali od jedno 5-6 zaposlenika koji su bili tamo iza pulta niti jednom se nije mogla zaokupiti pažnja na trenutak da primjeti već su svi jurili nekim svojim poslom.

najviše me čudi to što mi dućan sad djeluje kao da nema nikakve opreme. prije je znalo biti izloženo hrpa matičnih ploča, grafičkih kartica, routera, kućišta, svega. sad mi izgleda kao da su pred zatvaranjem. baš tužno na neki način.

pitam se kako je u ve-mulju sada.

Ranma 1/2 je offline   Reply With Quote