View Single Post
Staro 13.02.2011., 08:44   #15
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor lkw_pkw Pregled postova
jel ima neke velike razlike između 5L i 6L serie hp printera http://www.printerworks.com/Top-Lase...ter-Parts.html
Mislim da su mehanicki isti. HP je 6-ci stavio da moze nesto vise papira progutat, i mozda koju stranicu vremenski izbaciti brze od 5-ice. Pokoja brojka specifikacije, ionako uvijek mora na papiru biti veca od prijasnjeg modela. Ali sjecam se da su ti modeli stalno imali problema s naguravanjem papira, te opcenito problemima koje opisujes. 5L je imao dobre inicijalne recenzije uz novu rezoluciju i manje gabarite. Radili su kao novi (ovisno o kolicini ispisa) prilicno dobro. Tu i tamo se mogao vidjeti i u nekom manjem uredu, ali nije imao robusnost prijasnje serije. Svakako ne bez potrebe za ponekom intervencijom nakon duzeg perioda. Znam covjeka kome se nikad nije pokvario, ali istina, njegov ispis se svodio na poneki memorandum i nekoliko kuverti mjesecno.

Mozda je dizajn i evoluirao kasnije kvalitetom, ali ideal kocke je dokazan i nikad nisam volio ovakav inkjet oblik lasera.

Ako se u Adriatixu probudi neki lucidniji mode print liturgije, siguran sam da nam moze ispricati koju ratnu pricu na temu 5L/6L modela. On ih je na pultu imao podosta i zna njihove mane i prednosti najbolje.

Ovdje imas HP servisera koji znaju komentirati stare modele

.P.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 13.02.2011. u 09:14. Razlog: krivi link
Visage je offline   Reply With Quote