View Single Post
Staro 13.02.2011., 00:10   #348
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor ddoxy Pregled postova
Stavite si u igri na Hardcore, i handling će se vidljivo poboljšati, sam gameplay će bit bolji.

Ova igra je čista arkadica, i u tome je najbolja.
potpis na ovo.

iako nakon par sati odvoženih igra ostavlja *gorki okus* naspram prvog dijela.
ponašanje i vožnja supercar klase - porsche ruf,ascari,mclaren i slični - mi je skoro ista,razlike jedino u top speed i cijeni.
skinuo sam trainer da probam te aute jer me pile u mozak početni auti,koji su iovak zaku*ac ,dok se ne dođe do *pravih* automobila.
i šipak,audi r6 ostavlja u startu jednog mclarenaili ariel atoma!?
grafika je lijepa iako mi je pri 250 zadnja stvar na pameti gledanje okoliša ,sve na max ali vidim u daljini kako iscrtava scenu i generira okoliš!

cestovno trkanje je još prolazno po upravljanju ali offroad je ko na LEDU, mislim, auto ide 50-60 a drifta ko sa 150 na snijegu ,strava.

dobra razbibriga ,malo bolja ako se vozi na hardcore ,ali dali je vrijedna 350kn ... definitivno nije.
žao mi je te love, ali očekivao sam više od arkadice sa hrpom gey i emo spike,uobraženih i umišljenih glupača koje se ubacuju ili spikaju u svakoj cutsceni.
vozio i na volanu i na tipkovnici - dajem prednost (ali malu) volanu

moja ocjena 4/10
Kupujte ako imate viška love ili baš morate imati novi TDU...

a ja idem instalirati prvi dio

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 13.02.2011. u 00:15.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote