View Single Post
Staro 12.02.2011., 22:17   #199
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Kolege (~25g) tvrde da su zeleni prespori, a da razlike izmedu 5400rpm (green) i 7200rpm (black) u buci nema. Samo da je black normalne brzine, a green stvaricno spor i nebi ga preporucio nikome niti u najmanji HTPC stavio.

Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Pošto planiraš SSD, pikiraj Green i to je to. Black više ne ide u moj komp ni pod razno, jednostavno su mi preglasni.
Btw, ako ti fali SATA portova, makni jednu pržilicu. U ovo doba terabajtnih diskova, raznoraznih playera, htpca i ostaloga, kome trebaju dvije prže?
Kako sam iznad naveo, kolege tvrde da razlika u buci nije primjetna.

Sto se przilica tice, to ne dolazi u obzir. Ovih dana idem u Hemmingen te ću si uzeti BR-RW i jedan disk. Pržilice su mi prijeko potrebne, otac mi u svom računalu ima 6 pržilica i jednu eksternu BR-RW. Vjeruj, lakše mi je staviti sve 6 u pogon odjednom i imati gotovih 6 DVDa za ~30min, nego imati samo 2 przilice i za isti posao izgubiti 3 puta više vremena.

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Par postova gore domis napise fino i ukratko njegovo rjesenje.

Ako ce imat ssd za sistemca, nema potrebe za blekijem i tu ulazi samo zelenko, ali posto su mu "kolege" rekli da je spor do bola (lol), on ce i ovako i onako uzet blekija. Kuis?
Pročitao sam zadnje dvije stanice, a još prije koji mjesec sam pročitao i više stranica ove teme. Tako da sam sa time upoznat i da mi kolege nisu rekli da su wd green diskovi cisto sranje i da cu baciti novac u vjetar, nebi imao šta razmišljati.
Odakle ti znaš šta ću uzet?
Uzet ću ono šta mi preporučite jer znam da vecini vas koji ste imali više takvih diskova mogu vjerovati, a ne kolegama koji su upravo završili faks te koristili zelenka kao jedini disk na racunalu pa se cudili kako im je P4 s.478 komp brži od i5 s.1156...

Zadnje izmijenjeno od: igorba. 15.02.2011. u 15:06.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote