Eh, zatrebao i meni veci disk.
Pogrijesio sam sto sam uzeo 1TB black a ne izdvojio još 350kn više i uzeo 2TB ali što je tu je.
Dakle, disk mi se polako puni, još planiram sve backupe prebaciti na jedan disk koji bi mi bio samo za storage (glazba, video, filmovi, backupi, torrenti i slicne stvari). Kako mi fali SATA konektora (imam ih samo 8, 2 su iskoristena za DVDRW, dva za eSATA, jedan za 1TB Black, te još dva "rezervirana" za BR-RW i SSD i ostaje mi još samo jedan slobodan).
Stoga, kanim uzeti još jedan veliki disk, koji će mi biti dostatan za koju godinu.
Mislio sam uzeti 2TB Green, no kolege mi savjetuju da se ti diskovi ne isplate i da su 5400 RPM diskovi spori do bola i prespori te da ne vrijede nista i da si uzmem 2TB Black. No opet, glupo mi je dati 300kn više na nešto što sam mogao uzeti prije koji mjesec (eventualno prodati ovaj WD 1TB black i uzeti 2×2TB Black u RAID). Naravno da zelim da mi je disk i prijenos podataka što brži, no da li će mi se nešto kopirati 10 minuta ili 20 minuta (film ili što vec), sasvim mi je svejedno, bitno je da mi je sistemski disk brz (uskoro SSD).
Da postoji 2TB Blue, nebi ni sekunde razmišljao.
No ovako vas pitam, da li da uzmem green ili skupim još malo za black?