View Single Post
Staro 12.02.2011., 16:58   #7257
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Pa vidiš da sam igrao kojih 60ak sati, hitbox je loš i ima pokoji bug, ali mi to ne smeta previše te sam igrom sasvim zadovoljan i nije mi žao 100kn koliko sam dao za nju.
A vi svi stalno igra je sranje, sranje i sranje... Ko da je nasilu igrate...
Igra je najzabavniji fps koji sam ikada igrao.
Al da igras od bete, i da gledas kako lagano propada, bas zato bi i ti whynao...
Od prvoga dana do danas, iz patcha u patch:
1.lag je sve gori
2.supermegadebilni EA server random disc sve ucestaliji
3.hitreg sve tragikomicniji
4.ako si sretnik da sve to imas preko steama uzivas u njihovom shareu bugova tipa igras bc2 i sve umire od laga jer steam downloada patch za vietnam???!!! (EA+STEAM=gg pameti)
5. Pojavljivanje novih debilnih bugova iz vedra neba...pr. u 9 mj. mi je nakon jednoga patcha scope svaki 30ti put kad zumiram sam od sebe odzumirao
6.Kad se bug jednom pojavi, ide samo na gore pr. za istu stvar od 11 mj. svaki 10 put.......

Mogu ovako do 150. sta se mene tice....alternative nema naravno do bf3 valjda, tako da ako volis igru sve sta ti ostaje uzivat/zvcirat s u isto vrijeme, whynat po forumima, koristiti svaku priliku da crnis COD naravno(jer bc2 igraci cvrsto vjeruju da su svi njubovi koji kvare teamplay migrirali s coda obv.), a jedno s cim mogu usporediti igranje bc2 nakon 1g. je sa biti vlasnikom Alfe (ono u k. je, al nemos bez nje, jer das auta nemaju to nesto.....).
zen_sux je offline   Reply With Quote