View Single Post
Staro 12.02.2011., 16:46   #341
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
GTA4 koliko god bio loš i neoptimiziran, nerealan i vaki naki ima 3 puta bolje vozne karakteristike( i sve usko povezano sa time) od puno boljih igara od ovog TuDUma.( nevezano uz žanr, pricam o vožnji auta u GTA4 i vožnji u TDU2 )
GTAIV vozne karakteristike se svode na to da su svi auti lagani kao pera i imaju toliko mekan ovjes da ako brze uletis u zavoj velike su sanse da ces se prevrnuti. ako udaris neki auto sa 200 na sat, oboje cete preletit dobar dio mape i pri tom pokupit 20 pjesaka i 10 bandera, napravit 4 barrel rolla i tek onda se zaustavit.

glupo je da uopce usporedjujes GTAIV vozne karakteristike (igra kojoj to nije ni cilj) i TDU2 (ma koliko los bio)

TDU nudi vise razlicitih auta, kod kojih osjetis razliku u voznji

u GTAIV naucis vozit jedan auto, znas ih sve. (utukao sam dosta sati u GTAIV, i to najvise u multiplayer u utrkama voznje tako da ne pricam na temelju youtube filmica.)

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Vidio sam kako izgleda kad se zabiješ u auto sa 200 na sat na nekakvom tubju filmiću, uspori ga za jedno 20 km/h i nastaviš peglat dalje. ( ? )
Sjećam se staroga TD5ice, a bome i prvi TDU sam igrao neko vrijeme sa Lotusom Espritom, i nije bilo tako loše. Ali napretka ni za lijeka, naravno osim partijanja u virtualnim vilama sa virtualnim ljudima.
umjesto da gledas shit youtube filmice (iz kojih mozes okvirno samo skontati kakva je radnja igre i njena grafika), probaj sam zaigrati igru (duze od 5min kao neki ovdje) i onda nam javi svoje dojmove umjesto da pravis debilne usporedbe sa zanrom koji nema veze sa TDU

i zaboravio si da originalni TDU nije bio simulacija (ne znam zasto je vecina razocaranih ovdje tog misljenja i ocekivali su od TDU2 konkurenta GT5/forza3..)
nego obicna arkada sa par elemenata simulacije - isto kao i grid ili dirt serijal

ako ti je bilo fora vozit se u lotusu u jedinici, vjerujem da mozes i u TDU2 naci isto auto u kojem ce ti biti fora krstariti po otvorenim cestama

nazalost igra je tako napravljena, da bi dosao do toga moras kopat kroz gomilu govana. no posto nema nikakve druge trkace igre za PC na trzistu trenutno, i dalje cu nastavit kopat po tim govnima za ono malo uzivanja vozajuci hummera offroad ili ariel atom po havajima.
Ordem je offline   Reply With Quote