View Single Post
Staro 12.02.2011., 15:50   #2624
Night
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor HannY Pregled postova
Na stranu koliko je dugovanje, i jel staro mjesec dana, ili pak pola godine.
No zar nije malo smijesno da njima treba 3 dana da od uplate ukljuce ponovno net? I to tek nakon sto sam im zaprijetio odlaskom? Operateri iako nisu nista krivi - katastrofalni su. Od nikakve pomoci. A da ne pricam sto sam u par navrata po 20min cekao da uopce dodjem do operatera.
Moj savjet za takve slučajeve (nebitno koji operater i je li fiksna ili mobilna) da se ode do najbližeg ureda i riješi s nekim od prodajnih predstavnika jer se to onda jednostavno riješi, a ova zivkanja telefonom obično pojedu čovjeku živce, a i onome tko se bavi rješavanjem je uvijek veći prioritet riješiti problem nekome tko nervozno stoji pred njim nego glasu iz slušalice.

Inače mislim da ovi naši operateri na svakom računu navedu ako ima neki dug iz prošlih mjeseci, a isključenje rade ako se tri mjeseca ne podmiri dug. Na to bi trebalo obratiti pažnju, jer ta isključenja odrađuje automatika, a velika glupost je što nema neku zonu tolerancije, pa će isključiti čovjeka radi jedne lipe duga od prije tri mjeseca iako je platio dva zadnja računa od 500kn.
Night je offline   Reply With Quote