Odavno sam registriran na ovom forumu, no jako nikako ne postam. Ovog puta sam jednostavno morao.
U utorak navecer optima me jednostavno iskljucila iz svoje mreze. Pukla internet konekcija, kontao sam da je neki kvar ili nesto. No nakon 2-3 min uvidjeh da je sa moje strane sve ok. Zovem sluzbu za korisnike, i kazu da sam iskljucen radi dugovanja.
Ok, no kakvog dugovanja? Kaze cura jako pristojno da imam
6 lipa dugovanja iz 9og mjeseca prosle godine. Iskreno, crknuo sam od smijeha. I onda sam krenuo smireno. Objasnio sam joj da racune uredno primam u svoj postanski sanducic, i da placam te njihove racune redovito. Ni jednu uplatnicu nisam sam ispunjavao, vec sam striktno njihove dobivene uplatnice uplacivao. I kako moze biti taj dug?
Nakon krace price cura mi objasnjava da ne zna kako se to moze dogodit, i da je vjerojatno netko kod njih u racunovodstvu pogrijesio. Ja govorim da je to pisljivih
6 lipa, da me ukljuce i da cu sljedeci racun to nadoplatit. Kaze da ne mogu veceras, jer su svi otislo, ali da ce ostavit nalog da me odmah ujutro ukljuce, na sto sam na kraju i pristao.
I sta se dogadja... Ostao sam bez neta sve do veceras oko 19:00. Jednostavno kod svakog koga bih nazvao je ista prica bila. Prica se naglo promjenila kada sam upitao sta je potrebno da
raskinem ugovor sa njima. U roku od 5min ukljucen mi je internet, internet tv i telefon!
No unatoc tome, u ponedjeljak idem po novog operatera. Cisto stvar principa. Programer sam, freelancer. Radi ovoga je moj budzet poprilicno pao, a da ne pricam koliko zivaca sam izgubio radi ovih idiota.
U vrijeme kad sam prelazio na optimu, svi su ih hvalili. Sada sam procitao zadnjih 10ak stranica, i vidim da se situacija u potpunosti promjenila. Pa ovo je jedna obicna smijurija. Postali su ko t-sljam. Vracam se bnetu definitivno, pa koliko god dugo da cekao na prebacivanje - nema veze.
No ugovorom sam jos uvijek vezan za optimu. Dal cu imati radi toga problema? Dal ovaj problem sa prilozenim dokazima mogu nekome iznijeti kako ne bih placao penale? Hvala unaprijed na odgovorima
P.S.
Nakon sto me ujutro nije docekao internet i ostale usluge, otisao sam i uplatio tih
6 lipa. I faxirao uplatnicu. I onda opet cekao gotovo 3 puna dana da mi ukljuce net. Zalosno, i stvarno 'profesionalno' od optime. Radi 6 lipa ce upravo izgubiti korisnika koji nije nikada kasnio sa placanjem niti su sa mnom ikada imali problema.