Danas mi je krepo monitor Samsung SM959NF, za one malo mlađe koji posjećuju ovaj forum, odličan CRT monitor star cca 10 godina. Do prije par dana radio je savršeno, sada je mrtav

. Znači, kupuje se novi. S obzirom na rezoluciju koja mi je potrebna (1920x1200), u igri su samo dva, HP i Dell (Samsung je otpao zbog puno loših kritika na koje sam naletila i zbog nemogučnosti podešavanja). S obzirom na cijenu, odluka je pala, kupuje se HP. Ukratko, igrice koje igram su pasijans, sudoku i bubbles. Poirot bi rekao da vježbam sive ćelije pa ću dugo biti mlada

Puno radim u Photoshopu, zato mi je i bitno ovih 1200 u visinu. Photoshop ne koristim profesionalno, ne treba mi za posao (hobi su mi izrade tema za mobitele) ali svejedno želim koliko toliko kvalitetan monitor jer u njega buljim barem 6-7 sati dnevno (uz 8 sati na poslu

).
To je bilo ukratko. Sada bih molila neku dobru dušu koja ima HP ZR24W da sa mnom podijeli svoja iskustva, barem ukratko.
I još nešto. Kako kalibrirate monitor? Osim onim tipkicama na samom monitoru.
Btw, filmove gledam na starom dobrom CRT televizoru, znači monitor mi treba samo za PC.