ajd za 10 godina zakurblaj ovakvu konfu kakvu sada imas, pa cemo popricati. mislim, tebi je previse 50W potrosnje na cijeli komp jer danas ne moze vrtiti sto ti pozelis, a napravljen je prije 10 godina?

malo smijesno i oprosti, ali pricas gluposti. to ti je kao da danas uzmes
T18 na mjesec dana koristenja, a ovisnik si o netu i fejsu, tikpas 50 poruka dnevno, poslikavas svako malo - jer inace imas neki mob koji sve to moze. i onda kazes kako je T18 sranje od mobitela......
inace, materi sam slozio P3 konfu sa celeronom 1ghz (tulac jezgra), 512mb sdrama naravno, mx440, 80gb wd. i - tjera sve, i net, i nod32, i firefox, i office 2007. jest da firefoxu treba 7-8 sekundi da se digne, officu nesto manje, ali boze moj - hardver je star 10 godina, softver je napravljen prakticki za "jucerasnje" kante. nije net sto je bio prije 10 godina, jesi ikada bio uopce na modemu? pa si sav sretan kad ulovis vise od 33.6 kb/s? sa takvim tadasnjim zahjevima se P3 igrao, ali doslovce igrao. plus sto je video bio na puno manjoj kvalitetni (tezini zapravo), nije bila masa danasnjih flesheva koji ubijaju procesor (cak i danasnje x2 procesore "kvalitetan" flash lagano ubije). zapravo tu ima masa stvari, ti si apsolutno nerealan i nepravedan prema starom P3, i to je cijela prica, i nemoj biti takav

.

.