View Single Post
Staro 10.02.2011., 21:44   #17
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Luce_90 Pregled postova
Narode imam sljedeci problem...
Bas gledam detaljnije iz linka, u kome kaze da je "nagradjeni" dizajn, samo mislim da na prozracnost nisu mislili : Chassis Review

Posebno neprijateljski je osmisljeno na nosu. Ovako zabraniti vent s nosa je stvarno iritantna odluka

Imas pristojnu snagu masine, i uz sve dobre preporuke, ali, nema bjezanja da se nisi usrecio s ovim kucistem. Ako si na rubu kupovine vecih i zdravijih pluca za svoje komponente... mislim da te nitko ovdje nece pokusati odbiti od takve nakane

Ako bi bas morao ostati na ovom kucistu, ja bi recimo uzeo dvije ovakve 120-ce a diskove fino stavio u neki hladjeni kavez u 5.25" aranzmana tipa : iCage koji nije stranac u oglasima, a mozda ga i netko na Trznici ovog foruma moze ponuditi, ako ih priupitas potraznjom.

Od nosa kucista, imas natrpanu kasarnu bez prozora u kome svima smrde carape

Ovako bacas diskove gore u 5.25" ured, te ih jos posteno hladis, te dodatno dajes dasak friskog lufta u kuciste. Ostaje ti mjesto i dalje za jednu optiku slobodno. Kad je dole vec kamikaza po zraku, onda barem ostavis sve cisto i ne doprinosis dodatno toplini.

Rupe na ispuhu, koliko vidim na slici, uredno primaju dva veca brata venta. Na boku kotorsku, sa strane kucista, stavis drugu 120-cu koja ordinira po ploci i karticama. Jasno, 120 na boku, ostaje u domeni tvoje intervencije kako ces je postaviti. Hoces li napraviti rupe ili svercati na postojece. Ako ti ZG nije problem za obici, za 50kn, vodenim rezanjem dobijes super precizno obavljen posao i ostaje ti samo zasarafiti vent.

Ovako bih sebi napravio, kad bih bas morao ostati na tvom kucistu. Samo, vjerujem, ako financije dopustaju, mozda da ipak razmislis o kvalitetnijem kucistu? Provjerenih preporuka ti ionako nece na ovom forumu faliti.

Edit >

Sad tek gledam s cime hladis diskove. Ajme, pa to su zujave profuknjace koje se sarafe drito na disk. Zujavo i nikakvog protoka, posebno na nacin koji si ih sad stavio u sluzbi hladjenja. Em ih ne hladis, em nemaju od kuda uopce povuci postenog lufta.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 10.02.2011. u 21:57.
Visage je offline   Reply With Quote