Citiraj:
Autor pinkskin
Windowse promijeni zato jer si prelazio sa ati-a na nvidiu pa je onda teško obrisat sve što bi je moglo ostat od ati-a
|
Ja bi onda trebao na dnevnoj bazi reinstalirat OS jer svakodnevno šaltam AMD/nVidia, a sve uredno radi.

Nije problem u OS-u nego u tome što ekipa nikad nije čula za uninstal drivera i čišćenje zaostataka u Safe modu.
Citiraj:
Autor Rain Man
Driveri se "pokvarili", cesta stvar. Nije do win, vec do losih uninstallera od drivera. A mozda si i sam nesto zeznuo kod brisanja ATI drivera. Obicno ne ostavljaju neke zaostatke, a sigurno ne one koji jos rade u tray-u.
Mozes probat obrisat nvidiu, izvadit ju van, vratit ati, instalirat full drivere, pa ih opet obrisat, otici u safe mod, obrisat sve sa driver cleanerom i vratit nvidiu sa zadnjim driverima. 
|
Potpis ko kuća.
btw kad skida ATI/AMD drivere onda neka obavezno ide na opciju
Express uninstall ALL ATI Software. Reboot i odlazak u safemod gdje će driver cleanerom ili Driver Sweeperom maknut eventulano zaostale registry stringove.
Citiraj:
Autor alengrosevic
pa vjerojatno mu na isto dodje da ide reinstalirati windowse (bar vremenski) 
|
Mislim da si se malo zayebunio

Ono će mu pojest kakvih 15-20 minuta vremena. Koliko ono traje instalacija sedmice? Pa onda instalacija svih potrebnih drivera? Pa instalacija svih potrebnih programa? Pa fino podešavanje?