View Single Post
Staro 10.02.2011., 00:00   #2618
Night
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor lovrenina Pregled postova
To isto popodne tehničar me zvao 3 puta i ja se javim a on da je čovik u šibeniku ali da mi on može pomoć??? Dođe lik i zamislite isprve mi pronađe novu paricu koja valja (kaže da je negdi tu moja stara bila prekinuta) prespoji na dva mista i sad radi ali!!! Optima bi vam to naplatila 300kn ali mi ćemo napisat da sam vam zamijenio splitter, nikome ni riječi pa ste vi meni dužni samo 150 kn jel ok!!! Ha ha ja se nasmijen i dam mu sto kuna. Evo jedno nagradno pitanje ko je precika kabel. Hahaha još nmogu virovat.
Nije ti to Optima nego netko od vanjskih koji skreće lovu u svoj džep, jer bi ti lik napisao da je zamijenio spliter koji je u garanciji i sebi u džep stavio 300kn, a od Optime bi si još naplatio nalog jer jer je uspješno otklonio kvar. Nijedan ti provider nikad ne traži lovu na ruke nego ti naplata (ako je ima) dolazi na slijedećem računu za telefon. Isto vrijedi za instalaciju ADSLa, IPTVa i ostalih stvari.

edit : Usput, moja preporuka je da napišeš prigovor u kojem ćeš opisati svoje iskustvo i pošalješ na Optimin odjel za prigovore.

Zadnje izmijenjeno od: Night. 11.02.2011. u 08:49.
Night je offline   Reply With Quote