Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
09.02.2011., 18:16
#
1640
Amdejac
Moderator
Moj komp
Datum registracije: Jun 2003
Koliko sam skuzio pri kraju,onaj svemirac sto obrani Elaine je zapravo Jarrod koji se nekako uspio integrirati u onoga aliena i on ju spasi.
Jel to zbog one neke vrste zaraze sto je pokupio dok je bio izlozen svjetlosti?
Jel bi to moga biti nastavak toga jer se ne zna sto se dogodilo kasnije s njima?
Malo si fulal temu. Filmovi us ovdje:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879
Citiraj:
Autor
w0lfram_
pogleda fringe sve sta je do sad izaslo, sve skupa jako dobro, samo mi ide na zivce zanemarivanje nekih djelova price (iz prve sezone peterovi mutni poslovi i cudni ljudi, onaj polu poljubac broylesa i nine sharpe, ona cudna dica iz massive dynamica medu kojima je bija onaj mali sta je moga upravljat mislima), jos uvik mi lagano ide na zivce patnicki izraz lica olivie, al ocito to ide s onim pitanjima koja inace postavlja, pa se covik zapita jel poluretardirana, al da ne bude sve minus, stvarno mi je serija i vise nego ok, samo da nema tih preskakanja price bila bi mi vrhunska...
Meni to sve izgleda da će se u neki budućim epizodama to rasvijetliti.
Od početka serijala kad se pojavio Peter nije se znalo kako je Peter oživio jer je njegov ludi stari govorio da je umro i odlazio njemu na grob da bi se tek u trećoj sezoni kad Olivia upotrijebila svoje moći da vidi predmete iz paralelnog svijeta skužila da je Peter iz druge dimenzije. Tako se je masa stvari nakon nekoliko epizoda ili u idućoj sezoni rasvijetlila i postala jasna
-->
Citiraj:
Autor
blava
Pogledao
Skyline.
Koliko sam skuzio pri kraju,onaj svemirac sto obrani Elaine je zapravo Jarrod koji se nekako uspio integrirati u onoga aliena i on ju spasi.
Jel to zbog one neke vrste zaraze sto je pokupio dok je bio izlozen svjetlosti?
Jel bi to moga biti nastavak toga jer se ne zna sto se dogodilo kasnije s njima?
Malo si fulal temu. Filmovi us ovdje:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879
Citiraj:
Autor
w0lfram_
pogleda fringe sve sta je do sad izaslo, sve skupa jako dobro, samo mi ide na zivce zanemarivanje nekih djelova price (iz prve sezone peterovi mutni poslovi i cudni ljudi, onaj polu poljubac broylesa i nine sharpe, ona cudna dica iz massive dynamica medu kojima je bija onaj mali sta je moga upravljat mislima), jos uvik mi lagano ide na zivce patnicki izraz lica olivie, al ocito to ide s onim pitanjima koja inace postavlja, pa se covik zapita jel poluretardirana, al da ne bude sve minus, stvarno mi je serija i vise nego ok, samo da nema tih preskakanja price bila bi mi vrhunska...
Meni to sve izgleda da će se u neki budućim epizodama to rasvijetliti.
Od početka serijala kad se pojavio Peter nije se znalo kako je Peter oživio jer je njegov ludi stari govorio da je umro i odlazio njemu na grob da bi se tek u trećoj sezoni kad Olivia upotrijebila svoje moći da vidi predmete iz paralelnog svijeta skužila da je Peter iz druge dimenzije. Tako se je masa stvari nakon nekoliko epizoda ili u idućoj sezoni rasvijetlila i postala jasna
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer
CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung
CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.02.2011. u
20:27
.
Amdejac
Vidi profil
Otvaranje web stranice Amdejac!
Pronađi još poruka od Amdejac
Moj komp
CPU:
Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO:
Asus N750JK
RAM:
2x8 Gb PC3-12800 DDR3
HDD:
960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
VGA:
Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
Napajanje:
Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor:
17,3 LCD (FHD)
Windows 10 22H2
Ostalo:
Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer, Intel AX210 NGW, Super-Multi DVD, Card reader, HD Web Came