View Single Post
Staro 09.02.2011., 18:59   #295
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pa kao sta je i prije receno, handling katastrofa, grafika....malo bolja od TDU1, performanse tuzni ocaj, i na mojoj masini i na I7 sa 5850 ide jednako...wtf...
Likovi iritantni, jos nemozes preskocit ono njihovo sranje od dijaloga, divno.

Sistem skupljanja love, near misss/drift/jump, kao da igras NFS HP il Burnout, samo sta tamo to i radi, ovdje je sranje. Nabijem bonus na x5, pokupim sve znakove na raskrscu i bonus jos traje, slucajno taknem neki grm, i izgubim bonus, gadno neko zelenilo.

Policija, totalni idioti, zabijem se bugatijem u njih sa 350 i napunim onaj aggro bar do pola....vozim ispred policije i sve zivo guram sa ceste i radim frontalne sudare, pandurija nista. Stoje na semaforu a ja prolecem kroz crveno...nista. Morao sam se posteno potrudit da ih raspizdim i onda se ponadao, bice dobra potjera. Naravno, nista i od toga.
Od dojave da radim sranja i do pojavljivanja 20 auta u potjeru je proslo 0.2sec. Izadjem 2 metra sa ceste i dobijem neki 5 sec countdown....sta je sad to. Nakon 5 sec sam automatski uhvacen bez obzira koliko sam im pobjegao. A ko se vratim na cestu, resetiram timer....idiotizam. Kad me uhvate nakon opceg nereda, naplate mi 1k $ i izbrisu wanted level. Toliko o tome da mi oduzmu auto il nesto. Smece do daske.

Malo o autima, kao cigle na cesti. Handling je teska zalost. Bugatijem 425km/h je pizdarija uhvatit na imalo boljem pravcu. Koenigzagzagzag CCRX preko 340 nemogu povuc da ga ubijem, nestane pravca a auto skakuce ko loptica. Na manjim skokovima radi flipove u zraku, krenem se par puta i padnem na kotace i dalje idem sa 200. Mislio sam da je bug, rikverc i ponovo na tu grbu, i opet flip kroz zrak, toliko o fizici.

Promet ingame je ocajan, tu i tamo auta na pravcu, u gradu 1-2 auta na 1km ceste. I ako ih pokupim punom brzinom (bugati i 425km/h frontalka) otpadne im branik al se vrate na cestu i nastave vozit. Cak ni mene ne uspore previse u sudarima, izgubim onaj bonus, al njega se nit ne trudim drzat jer se lova zaradi lako.

Zvuk, smece. U igri je totalno pretih. Pojacam liniju da se ista cuje. Ako dobijem koju poruku u backgroundu zatrese se soba, a TDU2 je jos jedva cujan. A ni zvukovi auta nisu nesto.

Overall, opca katastrofa. Nit ponuda auta, nit Ibiza kao lokacija nemoze spasit govno od enginea, fizike, performansi i svega drugoga cega mi se neda nabrajat. Ako oni misle da je online element igre spasavajuca stvar, to im nece bas pomoc.
Ovome treba patch od par giga il otkaz svima koji su ovo sranje ponosno potpisali u creditsima.
Usput i razlog zasto igre rijetko imaju demoe u zadnje vrijeme, da ljudi ne vide koje su govno umalo platili u pre-orderu.

BladeRy je offline   Reply With Quote