Citiraj:
Autor frankof
Ma instaliram ih ja sa nVidijinih stranica, nije to nikakav problem - instalirao sam ih uh puta. Jedini problem ovdje je taj što sam želio da mi kaže netko ko je na ovaj način spojio monitor ili tv je li njemu radi ili ima isti problem. Prvo sam mislio da je možda zbog toga što je kabel rev 1.3 a ne 1.4 pa da možda radi problem zbog zvuka ali sam onda zvuk disableavao i ista stvar. Onda sam sumnjao da možda nije loš spoj ali sam se igrao i namještao spoj međutim ni to nije pomoglo. Najviše sumnjam da driveri imaju neki bug zato sam i postao u ovaj thread.
|
Imam spojen monitor preko hdmi kabela te televizor isto tako preko hdmi kabela i sve funkcionira na navedenim driverima.
Jedino sto je monitor spojen preko DVI adaptera, dok je tv spojen preko mini hdmi adaptera na grafu.
Kao što je Wolw rekao vjerojatno su ti driveri poshizili ili je do kabela neznam sta bi drugo moglo biti.
Inace ovi 266.58 driveri su skroz cudni, dobio sam odredjeni rast performansi u igrama no zato se isto znaju zblesirati u nekim igrama.
Zasada sam ih odlucio ostaviti ali nisam previse odusevljen sa njima.