Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 09.02.2011., 12:13   #61
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ispravak netočnog navoda: Mercedes ga je totalno zasrao sa svojim nepouzdanim motorima i da nije bilo limitiranja okretaja, vjerojatno bi se i povukli iz F1 kao proizvođač motora. ali da ga je to koštalo 2 naslova (2003 i 2005), to je istina. 2005. Alonso mu nije mogao ni prismrditi, ali kvarovi i izmjene motora i kazne od 10 mjesta, učinili su svoje. niko mi živaca u F1 nije popio kao on. Ali eto, barem se okitio naslovom, doduše u krivoj momčadi, ali bolje on 2007. u Ferrariju nego Alonso u McLarenu.
da, pojela mi cijela momcad zivaca
bio dotad veliki fan mclaren-mercedesa ali otkako su tako zajebali kimia, vise ne navijam po defaultu za njih

ferrari ne podnosim, ali drago mi je da je napokon osvojio naslov
makar to bilo u "krivoj" momcadi

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
samsa krivo zboriš. On je izjavio da je razočaran što ga je Renault iskoristio da privuče medijsku pažnju na sebe, tako i neke sponzore. Da on nikada nije sa nikime ozbiljno razgovarao u vezi toga, niti da se misli vratiti u F1.
Te priče je proširio Eric Boullier (šef momčadi LRGP). No naravno, kreteni sa Indexa su napravili bombastičnu vijeti "kimi se vraća". malo morgen.

Navijaj za Alonsa, to je moderno sada
i koji su mu sad planovi? vozit rally i borit se za 10 mjesto zajedno sa luzerom ken blockom i ostalim x-games njubovima?

ili trosit 50mil eura koje je dobio kao najplaceniji vozac F1 2007.?

i prije bih se ubio nego navijao za alonsa, ne podnosim ga

nadam se da ce doci neki novi finac na scenu
od hakkinena i raikkonena me jos nijedan nije impresionirao
kovalainen je meh..
Ordem je offline   Reply With Quote