View Single Post
Staro 09.02.2011., 01:06   #7004
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Drag Me to Hell

veceras ga pogledao, nisam nimalo-nimalo pozalio. cak sam se itekako iznenadio, jer rijetko koji hororac/trash moze iznenaditi nekom pricom ili zavrzlamom. ovaj film moze, i svakako je, i nezasluzeno se ne prica o njemu. ili barem nisam ja cuo nesto od frendova koji hoce i vole pogledati dobar film.......

svakako preporuka, moram priznati da me film iscimao par puta iako ocekujes nesto, cak i vidis...... ali pojma nemam, kao da sam zaboravio AvP i marinca, pa ti se samo oci rasire i zanima te sto dalje.....
ocjenu mu dajem i vecu od IMDB-a (tamo je 7 od 10), ja mu dajem 8,5/10 cisto jer je rijec o inace kvalitetnom filmu sa dobrom i podosta razradenom pricom, i jos je k tome hororac, i jos kvalitetan hororac. ne sjecam se kad sam pogledao neki horor da je mladeg godista, stoga je ovo po meni prava poslastica. jest da glumi onaj balonja iz ED-a (lik sto ima kuglanu i odvjetnik je) i nije mi tamo bas nesto, ovdje je ok.

Burko je offline   Reply With Quote