View Single Post
Staro 09.02.2011., 00:12   #283
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
@nathan - i konzole su zamišljene za interakciju gamepadom, pa opet svatko normalan ko misli vozit simulacije vožnje kupi volan Cinizam ostavi u svojoj Genevi.... Tamo bi bar trebali učit kulturi.... A i PES igraš na tipkovnicu? Ili mišem xD.... MS Flight simulator mišem? HAWX isto? Get the point now? Il moram crtat?

@baja001 - zato sam ti stavio smajlića kraj rečenice
A ne znam šta bi ti rekao, meni igra najnormalnije radi i auto/auti se najnormalnije ponašaju na moje pokrete volanom... Nemam superskupi G25 al jbga na Momo logiju radi ok. Igra je pucala visoko u smislu količine auta i prostora za vožnju, a ne na okorjelu simulaciju, što se da zaključiti samo po sebi i iz prostora/mjesta za vožnju. HP je sranje najjadnije kategorije. I btw grafički ništa nije superiorniji od tdu2.

Da završim raspravu što se mene tiče - igra je točno to što je trebala bit - lagana razbibriga na lijepoj lokaciji sa puno razl. automobila. Nikakva hc racing simulacija niti opet shit poput nfs hp gdje (što je nekima očito teški gušt) moš 300 proletit zavojem....
Taman, zlatna sredina.