Evo nisam mogao izdržat da ne napišem šta mi se desilo. Probat ću u što kraćim crtama ali to je trajalo dugo.
Imam tarifni paket internet, tv i telefon preko optime. Prije 2 tjedna počele su smetnje (router se sam resetirao) i ja kontaktiram službu da mi riješe problem. Dolazili su nekoliko puta. Promijenili router i pregledavali i prčkali po kutiji u podrumu ali bezuspješno. Najednom mi rikne telefon i nije radio tjedan dana. Dođe mi tehničar i kaže da mi nevalja instalacija da mi je negdi kabel popuca (ma zamisli odjednom riknuo kabel) te da optima to nemože riješit ali da on ima jednog svog čovika koji će to riješit za 300kn i da će me nazvat (ali meni neda njegov broj). To isto popodne tehničar me zvao 3 puta i ja se javim a on da je čovik u šibeniku ali da mi on može pomoć

??? Dođe lik i zamislite isprve mi pronađe novu paricu koja valja (kaže da je negdi tu moja stara bila prekinuta) prespoji na dva mista i sad radi ali!!! Optima bi vam to naplatila 300kn ali mi ćemo napisat da sam vam zamijenio splitter, nikome ni riječi pa ste vi meni dužni samo 150 kn jel ok!!! Ha ha ja se nasmijen i dam mu sto kuna. Evo jedno nagradno pitanje ko je precika kabel. Hahaha još nmogu virovat.