View Single Post
Staro 08.02.2011., 14:00   #268
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
@nathan - znam ja dobro o čemu pričam jer imam nekoliko tisuća sati igranja tdu1
I dalje stoji moje mišljenje (a i svakog normalnog s kim sam razgovarao o toj temi) - igranje vožnje auta (namjerno ne pišem simulacije jer mislim na sve, i arkade i sim) - je bullshit na tipkovnicu i to nije to nit je to mjerilo igre nit je to mjerilo hendlinga i svega ostalog o čemu ti i ostatak ekipe prdi ovdje.

@ordem - potpis na većinu - osim na dio sa hendlingom - u jedinici nisi mogao ovako precizno procjenit brzinu, bacit ga ručnom u vrh raskrižja, zavoja i proklizat do vanjskog ruba zavoja bez izlijetanja i nastavit vožnju, to je po meni puno bolje odrađeno u tdu2.

@baja001 - da mi je znat šta trošiš da i ja to probam NFS HP je takvo sranje od igre da to nisu istine, i to upravo zbog toga što ti pišeš, hej, 300 kroz zavoje, pa daj još jednom pročitaj taj svoj post. Like a 9 year old kid.... Kakvo ponašanje auta u hp, to ne postoji, tolika debilana od igre da takvu nisam vidio godinama. Ponavljam ti još jednom, stvarno mi se ne da više naklapat za takve - uzmi si volan, podesi ga u settingsima kako Bog zapovijeda pa onda pričaj nešt o hendlingu ove igre, a pogotovo je uspoređivat s onim crapom od hp....

@HCS - tak je nekak otprilike i kod mene - a gle igra je dx9, pa normalno da ne može zagrijat grafu kao dx11 naslovi, logično, zar ne