View Single Post
Staro 08.02.2011., 13:46   #267
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Kralju, HP je bio jedan od najzabavnijih NFSova. Toliko se nisan zabavio možda u zadnjih 2 godine, toliko je bila nerealna ali ispolirana da je bio gušt s 300 prolazit krivine. Mislim nije se pucalo na nikakvu fiziku i to, ali su auta definitivno se bolje ponašala, nego u ovom poluproizvodu.
jedan od najzabavnijih NFSova? vise sam se zabavljao sa NFS3 koji je imao originalne staze, pogled iz cockpita i destructible enviroment

NFS:HP je poluproizvod u kojem se reciklira dizajn mozda 3 razlicite staze
aute osvajas ko na traci, tako da s vecinom ni ne stignem odigrati jer sam vec presao sve izazove

i uvjerljivo najbolja arkada ove generacije je bio burnout

nudio je jedno 20h vise zabave i cijeli grad za istrazivanje

ovaj NFS je smece - tj ne nudi vise nego NFSovi otprije 12g (cak bi rekao da nude i manje.)

a sto se tice ponasanja auta.. power sliding sa zondom/mclarenom/bugattiem mi i nije neka fora (u pocetku i je, kasnije postane debilno)

handling u TDU2 je po onom sto sam vidio na pocetku jednak ili malo bolji od TDU1

vise nisam ni ocekivao posto sam znao da su developeri nesposobni za ista bolje

na ovoj igri mozes sigurno vise vremena ubit nego na NFS:HP kojeg sam presao za tjedan dana (doduse nisam ga presao posto mi se sa murjacima nije dalo ici dalje od lvl8)
Ordem je offline   Reply With Quote