Citiraj:
Autor Bubba
Koliko ti imas godina?  FP bug u prvim Pentiumima
|
Hahaha
Ja sam imao FDIV bug, i to bi, ako gledamo na cijenu tadasnje konfiguracije ispala daleko skuplja greska od ove danasnje.
Sjecam se u detalje konfiguracije kupljene u Metrou Bavaria :
Vobis CHT
P5 (60 Turbo)
8 standardno, nadoplaceno na 16 megi.
WD Trailblazer 750MB i Seagate Medalist 540MB
Spea Vega V7 P (1MB)
U jednom periodu 94" Vobis je iskljucivo standarno instalirao u konfiguracije OS/2 Warp umjesto MS-a. Dokupljen je uz njega i wfw3.11.
Toliko sam bio "pogodjen" greskom, da sam na temelju patnji, ispostavio isplatu socijalnom za pretpljene boli
No stvar se procula, a ja sam srecom kupio u zahvalnoj zemlji i bez problema dobio novi procesor. S tim da sam morao i plocu dati zajedno s procom, a oni mi na licu mjesta dali zamjenu za oba artikla. Nisu precizirali zasto mora i ploca, ali bez toga nije isla trampa. No iskreno, ne sjecam se da je itko poznati isao raditi zamjenu kod nasih dilera.
Citiraj:
Autor Jelc
Ne, bio sam na A 1200-tek sam 2000-e prešao na picek 
|
Dabome
Citiraj:
Autor Jelc
Koliko me pamćenje služi u to vrijeme je vrh profesionalno/multimedijskog piceka bio P5, obavezno Asus ploča a zvuk je proizvodio jedan buzzer osim ako nisi imao stvarno dobro kućište na kojeg su zašarafili minijatirni zvučnik 
|
Eh da, zvucna kartica je bio model prije
AWE32, ne mogu se sjetiti naziva? Pa onda za koji mjesec kupljen AWE32. Mada ima i danas s pravom (zbog mogucnosti) prati velika fama medju nostalgicarima, istina je da je bio prilicno šumovitog izlaza
Ako se ne varam, taj primjerak je zavrsio kod CK-a.