View Single Post
Staro 08.02.2011., 13:39   #37
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Koliko ti imas godina? FP bug u prvim Pentiumima
Hahaha

Ja sam imao FDIV bug, i to bi, ako gledamo na cijenu tadasnje konfiguracije ispala daleko skuplja greska od ove danasnje.

Sjecam se u detalje konfiguracije kupljene u Metrou Bavaria :

Vobis CHT
P5 (60 Turbo)
8 standardno, nadoplaceno na 16 megi.
WD Trailblazer 750MB i Seagate Medalist 540MB
Spea Vega V7 P (1MB)
U jednom periodu 94" Vobis je iskljucivo standarno instalirao u konfiguracije OS/2 Warp umjesto MS-a. Dokupljen je uz njega i wfw3.11.

Toliko sam bio "pogodjen" greskom, da sam na temelju patnji, ispostavio isplatu socijalnom za pretpljene boli

No stvar se procula, a ja sam srecom kupio u zahvalnoj zemlji i bez problema dobio novi procesor. S tim da sam morao i plocu dati zajedno s procom, a oni mi na licu mjesta dali zamjenu za oba artikla. Nisu precizirali zasto mora i ploca, ali bez toga nije isla trampa. No iskreno, ne sjecam se da je itko poznati isao raditi zamjenu kod nasih dilera.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ne, bio sam na A 1200-tek sam 2000-e prešao na picek
Dabome

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Koliko me pamćenje služi u to vrijeme je vrh profesionalno/multimedijskog piceka bio P5, obavezno Asus ploča a zvuk je proizvodio jedan buzzer osim ako nisi imao stvarno dobro kućište na kojeg su zašarafili minijatirni zvučnik
Eh da, zvucna kartica je bio model prije AWE32, ne mogu se sjetiti naziva? Pa onda za koji mjesec kupljen AWE32. Mada ima i danas s pravom (zbog mogucnosti) prati velika fama medju nostalgicarima, istina je da je bio prilicno šumovitog izlaza

Ako se ne varam, taj primjerak je zavrsio kod CK-a.
Visage je offline   Reply With Quote